Aaa pardon kız demişim escinsel dicektimAynen Kabahat çok severdiKarabiberim'e de yüksek oy vermişti nedense
Hahah ne kadar da kendiyle barışık bir adam Serdar
Aaa pardon kız demişim escinsel dicektimAynen Kabahat çok severdiKarabiberim'e de yüksek oy vermişti nedense
Hahah ne kadar da kendiyle barışık bir adam Serdar
Zaten şaşırdım da bozuntuya vermedimAaa pardon kız demişim escinsel dicektim
Sonradan fark ettimZaten şaşırdım da bozuntuya vermedimAynı şey değiller çünkü
Aynen tam sana göre bir radyo, ben de dinliyorum zaten arabadaSonradan fark ettim
Şu radyoyu güncel dinliyorum özellikle forumda takılırkan süper oluyor hele bizimkileride görünce insan mutlu oluyor bazen şarkılarının hikayelerinide anlatıyorlar Serdar Nereye Böylenin hikayesinden bahsediyor o şarkı geldikçe
https://karnaval.com/radyolar/pop90
Şuan Mirkelam diyor kı şu geçen zamanları tekrar bulsam diye zamana özlemini analtıyor hatıralar şarkısıAynen tam sana göre bir radyo, ben de dinliyorum zaten arabadaGüncellerle işin olmaz zaten, mis gibi dinle dur nostaljileri
Geçen zamanı geri alamıyoruz maalesefŞuan Mirkelam diyor kı şu geçen zamanları tekrar bulsam diye zamana özlemini analtıyor hatıralar şarkısı
Şimdide yolcu şarkısı var rahmetli o şarkı eşliğinde sen giderken gelme şarkısıGeçen zamanı geri alamıyoruz maalesefNe dese boş
Çok şeye KaancımTeşekkürler Burakçım çok naziksinBu değişikliği nelere borçluyuz acaba
Teşekkür ederim AlpercimTebrikler @Bully cim
Biliyoruz o çok şeyleri
Enes'im çok teşekkür ederim kardeşimKaan’ım, tebrik ediyorum kardeşim.Nice güzel, Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlayacağımız, mutlu mesajlara...@Bully
Kaos dolu gecenin bizim adımıza mutlu bitmesini sağlayan adamın, o çılgın golü atarken çekilmiş fotoğrafını da hediye olarak bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 70975
Oo çok teşekkür ederim Eray'ımTebrikler nice güzel (ve inşallah Ocak'tan sonra ara vermeden yazacağın) mesajlara.@Bully
Hediyelerin:
Oo eyvallah melun, şahane hediyetebrikler bizden bir adet ecünnü kazandınEkli dosyayı görüntüle 70982
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?