Aslında iyi fikirmiş haa. Ama geçti artık neyse daha fazla bu konunun yüzünü görmek istemiyorum, görüşürüz.Bende eski mesajlarını silip yanlış konu açtı diye iftira atarak konuyu sileceğini sanmıştım. Öyle bir sessizliğe kapıldın ki.
Aslında iyi fikirmiş haa. Ama geçti artık neyse daha fazla bu konunun yüzünü görmek istemiyorum, görüşürüz.Bende eski mesajlarını silip yanlış konu açtı diye iftira atarak konuyu sileceğini sanmıştım. Öyle bir sessizliğe kapıldın ki.
Verdiğin emek hiç bir işe yaramadıHeee canım heee. Survivor'da da yapamıyorsun zaten o laf kalabalığını
Ben o kadar düşündüm neyi sevmez, ne hoşuna gitmez diye. ben emek verdim yani.
Aslında iyi fikirmiş haa. Ama geçti artık neyse daha fazla bu konunun yüzünü görmek istemiyorum, görüşürüz.
Verdiğin emek hiç bir işe yaramadı
La yeter burası yeri değil Kaan'ın konusunu berbat ettik bir susWwwaaaoooowwww. Neyse bundan sonra ki açıklamalarını bekliyorum...asaklgjlhş
La yeter burası yeri değil Kaan'ın konusunu berbat ettik bir sus
Bekle açıklamalarımı hırbocu daha çok beklersin
Sınırları zorluyorsun. Ama kışkırmayacağım.Biraz daha Turabi fotosu paylaşayım bende o zaman.
Saygı gösterir insan. Küstüm size.
Sınırları zorluyorsun. Ama kışkırmayacağım.
Hayatımda bu kadar kötü bir hediye almamıştım sanırım. Arkadaşlığımızı bir gözden geçirsek iyi olacak bu yaptığını bana düşmanım yapmaz.
Ben kışkırsam 40.000 olmuştum şu an sen kendine bak aramızda 5000-6000 fark vardı mesaj olarak şimdi benim kadar olmuşsun kimin kışkırdığı belli oluyor.Hep kışkırmayacağım diyorsun ama maşallah sayemde 35 bin oldun.
Seninde çok güzel hediyeler verdiğini görmedik yani. @ozgur2113 'ün açtığı konuyu berbat etmiştiniz.ss
Ben kışkırsam 40.000 olmuştum şu an sen kendine bak aramızda 5000-6000 fark vardı mesaj olarak şimdi benim kadar olmuşsun kimin kışkırdığı belli oluyor.
Hatırlayamadım konuyu.
Hakikatten ne kadar çirkin bir konu olmuş bu. @sokak sanati
Tebrikler gardaşım nice nice mesajlara inşallah. @Bully Forumda olsaydım açardım.
Konu dışı bölümündeki mesajlar sayılmıyor.@Bully o akdar konuştuk hala 35 bin diyor.😱
Hahaha nerden buldun bunu benim için mi saklıyordunTebrikler kotçuğum seni seviyoruz el mahkum
Bu da hediyen.
Sana benzerliği nedeniyle saklıyordum yüzünü unutmayayım diyeKonu dışı bölümündeki mesajlar sayılmıyor.
Hahaha nerden buldun bunu benim için mi saklıyordun
Teşekkürler kot kafa sen de seviliyon.