Buket Araz Tekrardan Geniş Aile'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,419
Puanı
1,060
Geniş Aile'ye daha önce konuk oyuncu olarak katılan Buket Araz, bu sefer Geniş Aile'de kalıcı olarak kalacağını açıkladı. Daha önce bir mafyanın kızını canlandıran Buket Araz'ın rolü henüz belli değil ve diziye nasıl nereden katılacağı da belli değil. Büyük ihtimalle Koyu Bilal'in kız kardeşi olarak diziye katılacak. BOXER degisine konuşan oyuncu şunları söyledi :

Önce “Adanalı”, ardından “Geniş Aile” dizisiyle karşımıza çıktı. Ayrıca birçok reklam filminde rol aldı. Spor akademisine girmeye hazırlanıyor. Hayalindeki meslek ise haber spikerliği. Buket Araz, hakkında bilinmeyenleri Boxer dergisine anlattı.

“Geniş Aile” dizisi için teklif nasıl geldi?

- Beni ajansım aracılıyla buldular. Oradan teklif geldi, biz de değerlendirdik.

Daha önce ne yapıyordunuz?

- Oyunculuk hep vardı. İlk olarak reklâmlarda oynadım. Sonrasında dizi ve film teklifleri gelmeye başladı.

Teklif gelmeden önce dizinin izleyicisi miydiniz?

- Sevdiğim bir diziydi.

Rolünüz sürekli mi? Devam edecek mi karakteriniz önümüzdeki sezonda da?

- Dizide sürekli varım. Şimdi sezon finali yapıldı. Önümüzdeki sezon devam edeceğiz.

Bu sizin ilk oyunculuk deneyiminiz mi?

- “Adanalı” ilk dizi deneyimimdi.

Son düzenleme:
ah lanet olsu o kız çok itici herhalde bilalin kız kardeşi olur

Bu kadar şok şok şok'luk bir durum yok ya :D

Koyu Bilal'in kız kardeşi rolü keşke daha ünlü bir oyuncuya gitseydi. Buket Araz kötü oyuncu bence..

Evet ben de şok şok şok görünce kötü birşey oldu sandim ...

Olmadı bu iş kötü bir oyuncu bu kadın bakalım nolcak...Bilal'in kardeşi olmasında...

Yapımcıların bu kadında ne bulduğunu anlayabilmiş değilim. Komedi desen yok, oyunculuk desen yok, güzellik de pek yok... Bence kadroda bulunması çok gereksiz...

zaman neler gösterir belli olmaz belki çok az bir ihtimal ama iyi bir oyuculuk örneği gösterir

Zuhal Topal geri dönsün.. Sonunda D Productions'i gidip arayacagim, Zuhal Topal'i geri alsinlar diye !

bu işin seneyo boyutu var belki öbür sene aşk işlerine hiç girmeyeckler