Ne kabalık yaptık yahu konu açtığın için teşekkür bile ediyorum oysaki
Gönderdiğim çiçek madem silinmiş zaman mekan Dark etkisinden, bize de tekrar göndermek düşer @Dosi ’ye💐
Zey'e gitsin çiçekler. Dünden sonra haketti.
Bunu yemin ederim görmeden yolladım demin 😱
Yukarılara baktımda daha ben forumun erkelerine çiçek yollamışım. Bu konuda kimse bana çiçek yollamadı ( Tols hariç) diye kaba dedim, yoksa bu konu haricindeki tavırlarınıza laf yokNe kabalık yaptık yahu konu açtığın için teşekkür bile ediyorum oysaki![]()
Grup çok güçlü...![]()
Forumda adeta arı gibi emek vererek birçok alanı canlandırdığı ve etkinliklere, son güzeller etkinliğine verdiği emekten, düzenden dolayı namı değer Mikasa hanım, kafadar insan @Dosi 'ye
İnce esprilerle yüzümüzü güldüren ve neredeyse konulardaki çoğu mesajı okuyup gerekli tepkileri bırakarak yazılan mesajlara olan saygısını gösteren ve başarılı bir sporsever olan @12.Adam 'a
Forumun yaşça büyük, ruhen çoğumuzla yaşıt takılan maceraperest ve içten kişisi @The_Erinch 'e
Bütün manga-anime kültürünü yalayıp yutmuş ve senelerdir bizleri SNK'ye devam ettirmeye ant içmiş, emek vermiş ve bu uğurda çile çekmiş @MEnes 'e...
Gece gece biraz bonkör davranayım dedim, içimden geldi.![]()
@DarkLegenD... unuttum sanma sen de aklımdaydın... ve işte güzeller güzeli çiçeğin:Grup çok güçlü...![]()
Adam'a kaktüs yollamışsın.Bunu mu layık gördün?
Yollasak suç yollamasak suç..Adam'a kaktüs yollamışsın.Bunu mu layık gördün?![]()
Adam'a kaktüs yollamışsın.Bunu mu layık gördün?![]()
Ersin beyciğime resmen hakaret etmiş..
Çiçeğim kuryeye takılmış azizim @Tolstoyevski Yeni ulaştı 💕 💕 💕![]()
Forumda adeta arı gibi emek vererek birçok alanı canlandırdığı ve etkinliklere, son güzeller etkinliğine verdiği emekten, düzenden dolayı namı değer Mikasa hanım, kafadar insan @Dosi 'ye
İnce esprilerle yüzümüzü güldüren ve neredeyse konulardaki çoğu mesajı okuyup gerekli tepkileri bırakarak yazılan mesajlara olan saygısını gösteren ve başarılı bir sporsever olan @12.Adam 'a
Forumun yaşça büyük, ruhen çoğumuzla yaşıt takılan maceraperest ve içten kişisi @The_Erinch 'e
Bütün manga-anime kültürünü yalayıp yutmuş ve senelerdir bizleri SNK'ye devam ettirmeye ant içmiş, emek vermiş ve bu uğurda çile çekmiş @MEnes 'e...
Seni takdir ve tebrik ediyorum yoldaşım bu kutlu kültürü görüp, benimseyip, hakkını vermediğin ama bu hakkı veren insana bu hediyeleri verebildiğin için...![]()