Evet forumun erkekleri çok kaba (@Tolstoyevski hariç) Bari ben kendime çiçek yollayayımKendine mi
Ne kabalık yaptık yahu konu açtığın için teşekkür bile ediyorum oysaki Çiçek yollamayınca kaba oldukEvet forumun erkekleri çok kaba (@Tolstoyevski hariç) Bari ben kendime çiçek yollayayım
Gönderdiğim çiçek madem silinmiş zaman mekan Dark etkisinden, bize de tekrar göndermek düşer @Dosi ’ye 💐
Zey'e gitsin çiçekler. Dünden sonra haketti.
Bunu yemin ederim görmeden yolladım demin 😱Evet forumun erkekleri çok kaba (@Tolstoyevski hariç) Bari ben kendime çiçek yollayayım
Yukarılara baktımda daha ben forumun erkelerine çiçek yollamışım. Bu konuda kimse bana çiçek yollamadı ( Tols hariç) diye kaba dedim, yoksa bu konu haricindeki tavırlarınıza laf yok @xdragxxNe kabalık yaptık yahu konu açtığın için teşekkür bile ediyorum oysaki
Grup çok güçlü...
Forumda adeta arı gibi emek vererek birçok alanı canlandırdığı ve etkinliklere, son güzeller etkinliğine verdiği emekten, düzenden dolayı namı değer Mikasa hanım, kafadar insan @Dosi 'ye
İnce esprilerle yüzümüzü güldüren ve neredeyse konulardaki çoğu mesajı okuyup gerekli tepkileri bırakarak yazılan mesajlara olan saygısını gösteren ve başarılı bir sporsever olan @12.Adam 'a
Forumun yaşça büyük, ruhen çoğumuzla yaşıt takılan maceraperest ve içten kişisi @The_Erinch 'e
Bütün manga-anime kültürünü yalayıp yutmuş ve senelerdir bizleri SNK'ye devam ettirmeye ant içmiş, emek vermiş ve bu uğurda çile çekmiş @MEnes 'e...
Gece gece biraz bonkör davranayım dedim, içimden geldi.
@DarkLegenD... unuttum sanma sen de aklımdaydın... ve işte güzeller güzeli çiçeğin:Grup çok güçlü...
Adam'a kaktüs yollamışsın.Bunu mu layık gördün?
Yollasak suç yollamasak suç..Adam'a kaktüs yollamışsın.Bunu mu layık gördün?
Adam'a kaktüs yollamışsın.Bunu mu layık gördün?
Ersin beyciğime resmen hakaret etmiş..
Çiçeğim kuryeye takılmış azizim @Tolstoyevski Yeni ulaştı 💕 💕 💕
Forumda adeta arı gibi emek vererek birçok alanı canlandırdığı ve etkinliklere, son güzeller etkinliğine verdiği emekten, düzenden dolayı namı değer Mikasa hanım, kafadar insan @Dosi 'ye
İnce esprilerle yüzümüzü güldüren ve neredeyse konulardaki çoğu mesajı okuyup gerekli tepkileri bırakarak yazılan mesajlara olan saygısını gösteren ve başarılı bir sporsever olan @12.Adam 'a
Forumun yaşça büyük, ruhen çoğumuzla yaşıt takılan maceraperest ve içten kişisi @The_Erinch 'e
Bütün manga-anime kültürünü yalayıp yutmuş ve senelerdir bizleri SNK'ye devam ettirmeye ant içmiş, emek vermiş ve bu uğurda çile çekmiş @MEnes 'e...
Seni takdir ve tebrik ediyorum yoldaşım bu kutlu kültürü görüp, benimseyip, hakkını vermediğin ama bu hakkı veren insana bu hediyeleri verebildiğin için...