Sizi gören de hiç 23 bölümlük dizi seyretmediniz zanneder.Seni zorla entelektüel ve sanat düşkünü bir insan yapıyoruz demek, dönüşümün başlamış.Utku beyciğimin de dediği gibi Nolan abimizin dizisi bu, kesin kalitelidir.@MasacRE Bu yüzden sana bu övgüyü yapmakta herhangi bir sakınca görmedim.Yalnız gerçekten çok uzun...
Toplam 103 bölüm oynamış dizi. Etrafta güncel bir sürü dizi varken kalkıp 103 bölüm izlemek zor geliyorSizi gören de hiç 23 bölümlük dizi seyretmediniz zanneder.@MasacRE
Sizi gören de hiç 23 bölümlük dizi seyretmediniz zanneder.@MasacRE
Evet arada böyle çılgınlıklar yapıyor gerçekten @DarkLegenD Ama yine de entelektüel ve sanat düşkünü olmaktan çok uzakta kendisiDaha kat etmesi gereken çok yol var. Mesela Oscar etkinliğine bile katamadık adamı, böyle sanat insanı mı olur kardeşim
TOTAL bombası. Kaçın!O Hayat Benim,Kalbimdeki Deniz,Bizim Hikaye - FOX
Cennet Mahallesi, İlişki Durumu Karışık, Yeni Gelin - SHOW
Akasya Durağı, Küçük Aga, Kanal D
Baba Candır - TRT 1
Aşk ve Mavi, Kırgın Çiçekler - ATV
Uydudan kaldırıldı ama
Küçük Gelin, İki Dünya Arasında - Samanyolu
İzlediklerini de yorumlayamadı zaten. Bari son gün bir sürpriz gelse diye bekliyoruz ama nerede...Doğru dediniz Utku beyciğim, film konusunda hala önemli sıkıntıları mevcut.Adama 3 film izle dedik, 2 tane izleyip saldı da saldı.
Şaka mı bu?Utku beyciğim demiş zaten, dizinin toplam bölüm sayısı sıkıntılı.Bir dakika, sen bu diziyi baştan sona izledin mi? Şu an bundan emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?