Maskeli Fedai
Favori Üye
(Pişman edicem dedi kendisi pişman olduPişman edicem seni, bittin sen
(Pişman edicem dedi kendisi pişman olduPişman edicem seni, bittin sen
ne dersen de, günümü gün ediyorum, kendi yaşadıklarını bana yakıştırma ezikhaklısın genç de olabilir 15 yaş altı hiç ilişki yaşamamışlar da bakabilir neticede totoan açık geziyon
Şu saate kadar moralim diplerdeydi yeminle size laf atarak az bir şey yüzüm güldü
Moralin hiç düzelmesin inş.Şu saate kadar moralim diplerdeydi yeminle size laf atarak az bir şey yüzüm güldüSağolun la(Son kez övdüm bir daha da beklemeyin bir şey)
(Pişman edicem dedi kendisi pişman oldu)
ne dersen de, günümü gün ediyorum, kendi yaşadıklarını bana yakıştırma ezik
kız sizin sonunuz böyle olacakne dersen de, günümü gün ediyorum, kendi yaşadıklarını bana yakıştırma ezik
Sana şu anda avatarımdaki amca gibi bakıyorumMoralin hiç düzelmesin inş.
O amcayı da seni deSana şu anda avatarımdaki amca gibi bakıyorumÖleceksin sen öleceksin
Benim yerim cennetin en güzel köşesi olacak tatlımkız sizin sonunuz böyle olacakçiğdemle zina suçu işleyen @destere ve onları ahirette de yanlız bırakmayacak @Harunnn60 ; harunun peşine takılacak @kerem derken hepiniz böyle yanacaksınızzebaniniz ben olabilirim@MasacRE- @Forumdash @DarkLegenD @Aserat @Yiğitt
Hakaret varO amcayı da seni de
elinden geleni ardına koymaHakaret varSeni savcılığa şikayet edeceğim
Seni yok edeceğimelinden geleni ardına koyma
Aynen sen yok olacaksın pis melunSeni yok edeceğim(Kendisi yok oldu)
Öyle diyenler hazin sona kavuştu yalnız zilliAynen sen yok olacaksın pis melun
@Harunnn60 'un o iki manyağın arkasından gitmesine bile izin vermem, çok mantıksız konuştun.kız sizin sonunuz böyle olacakçiğdemle zina suçu işleyen @destere ve onları ahirette de yanlız bırakmayacak @Harunnn60 ; harunun peşine takılacak @kerem derken hepiniz böyle yanacaksınızzebaniniz ben olabilirim@MasacRE- @Forumdash @DarkLegenD @Aserat @Yiğitt
@Harunnn60 'un o iki manyağın arkasından gitmesine bile izin vermem, çok mantıksız konuştun.
@Harunnn60 Cehennemde bile bizi yalnız bırakmamak için gelirkız sizin sonunuz böyle olacakçiğdemle zina suçu işleyen @destere ve onları ahirette de yanlız bırakmayacak @Harunnn60 ; harunun peşine takılacak @kerem derken hepiniz böyle yanacaksınızzebaniniz ben olabilirim@MasacRE- @Forumdash @DarkLegenD @Aserat @Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?