Maskeli Fedai
Favori Üye
(Pişman edicem dedi kendisi pişman oldu )Pişman edicem seni, bittin sen
(Pişman edicem dedi kendisi pişman oldu )Pişman edicem seni, bittin sen
ne dersen de, günümü gün ediyorum, kendi yaşadıklarını bana yakıştırma ezikhaklısın genç de olabilir 15 yaş altı hiç ilişki yaşamamışlar da bakabilir neticede totoan açık geziyon
Şu saate kadar moralim diplerdeydi yeminle size laf atarak az bir şey yüzüm güldü Sağolun la (Son kez övdüm bir daha da beklemeyin bir şey )
Moralin hiç düzelmesin inş.Şu saate kadar moralim diplerdeydi yeminle size laf atarak az bir şey yüzüm güldü Sağolun la (Son kez övdüm bir daha da beklemeyin bir şey )
Ne güzel anlaştınız kol kola geberip gidin ülkenin enerjisini düşürmeyin @xemrexxx
(Pişman edicem dedi kendisi pişman oldu )
ne dersen de, günümü gün ediyorum, kendi yaşadıklarını bana yakıştırma ezik
kız sizin sonunuz böyle olacak çiğdemle zina suçu işleyen @destere ve onları ahirette de yanlız bırakmayacak @Harunnn60 ; harunun peşine takılacak @kerem derken hepiniz böyle yanacaksınız zebaniniz ben olabilirim @MasacRE- @Forumdash @DarkLegenD @Aserat @Yiğittne dersen de, günümü gün ediyorum, kendi yaşadıklarını bana yakıştırma ezik
Sana şu anda avatarımdaki amca gibi bakıyorum Öleceksin sen öleceksinMoralin hiç düzelmesin inş.
O amcayı da seni deSana şu anda avatarımdaki amca gibi bakıyorum Öleceksin sen öleceksin
Benim yerim cennetin en güzel köşesi olacak tatlımkız sizin sonunuz böyle olacak çiğdemle zina suçu işleyen @destere ve onları ahirette de yanlız bırakmayacak @Harunnn60 ; harunun peşine takılacak @kerem derken hepiniz böyle yanacaksınız zebaniniz ben olabilirim @MasacRE- @Forumdash @DarkLegenD @Aserat @Yiğitt
Hakaret var Seni savcılığa şikayet edeceğimO amcayı da seni de
elinden geleni ardına koymaHakaret var Seni savcılığa şikayet edeceğim
Seni yok edeceğim (Kendisi yok oldu )elinden geleni ardına koyma
Aynen sen yok olacaksın pis melunSeni yok edeceğim (Kendisi yok oldu )
Öyle diyenler hazin sona kavuştu yalnız zilliAynen sen yok olacaksın pis melun
@Harunnn60 'un o iki manyağın arkasından gitmesine bile izin vermem, çok mantıksız konuştun.kız sizin sonunuz böyle olacak çiğdemle zina suçu işleyen @destere ve onları ahirette de yanlız bırakmayacak @Harunnn60 ; harunun peşine takılacak @kerem derken hepiniz böyle yanacaksınız zebaniniz ben olabilirim @MasacRE- @Forumdash @DarkLegenD @Aserat @Yiğitt
@Harunnn60 'un o iki manyağın arkasından gitmesine bile izin vermem, çok mantıksız konuştun.
@Harunnn60 Cehennemde bile bizi yalnız bırakmamak için gelir Zebaniler @xemrexxx @serhatt evetkız sizin sonunuz böyle olacak çiğdemle zina suçu işleyen @destere ve onları ahirette de yanlız bırakmayacak @Harunnn60 ; harunun peşine takılacak @kerem derken hepiniz böyle yanacaksınız zebaniniz ben olabilirim @MasacRE- @Forumdash @DarkLegenD @Aserat @Yiğitt