Hadsiz küstah,sen geber
Ne güzel anlaştınız kol kola geberip gidin ülkenin enerjisini düşürmeyin
Hadsiz küstah,sen geber
Ne güzel anlaştınız kol kola geberip gidin ülkenin enerjisini düşürmeyin
Garibim nasılda iyi bir şey diyeceğimi beklemişHadsiz küstah,sen geber
Hadsiz melun
Sana insanlık yapan da kabahat kaba mağara adamıGaribim nasılda iyi bir şey diyeceğimi beklemişSana yağmurlu havada su yok su
maskeli melunu en sonunda buğraya kalır da serhat dan emin değilim birinin yatağında garip bir fantezi nedeniyle ölüsü bulunur bu serhat aşüftesinin benceHadsiz melun
Hayatım sen daha iyilerine layıksın bırak şu paçozu
Sevgililerini benimle aldatanlardan birinin sevgilisi tarafından cinayete kurban gidebilirim evetmaskeli melunu en sonunda buğraya kalır da serhat dan emin değilim birinin yatağında garip bir fantezi nedeniyle ölüsü bulunur bu serhat aşüftesinin bence@Çiğdem-
herhalde bu sevgililer 55 yaş üstü yoksa sana kim bakarSevgililerini benimle aldatanlardan birinin sevgilisi tarafından cinayete kurban gidebilirim evet
Benim ağzımdan iyi bir şey çıkacağını mı zannettin yoksaSana insanlık yapan da kabahat kaba mağara adamı
hahahah hepsi genç ve taş, çatlaherhalde bu sevgililer 55 yaş üstü yoksa sana kim bakar
Düşün yakamdan düşünHayatım sen daha iyilerine layıksın bırak şu paçozu
Pişman edicem seni, bittin senBenim ağzımdan iyi bir şey çıkacağını mı zannettin yoksaÇok beklersin la
Sesli güldümmaskeli melunu en sonunda buğraya kalır da serhat dan emin değilim birinin yatağında garip bir fantezi nedeniyle ölüsü bulunur bu serhat aşüftesinin bence@Çiğdem-
Sen kimsin be kenar paspasıDüşün yakamdan düşünBıktım sizden
haklısın genç de olabilir 15 yaş altı hiç ilişki yaşamamışlar da bakabilir neticede totoan açık geziyonhahahah hepsi genç ve taş, çatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?