- Reaksiyon puanı
- 116,142
- Puanı
- 1,060
Ne desem tersliyorsunSana ne be istediğim yerde överim istediğim yerde söverim arkadaş benim arkadaşım
hem asıl sanane o benimde arkadaşım,savunurum tabiki
Ne desem tersliyorsunSana ne be istediğim yerde överim istediğim yerde söverim arkadaş benim arkadaşım
Solumdan kalkmışımNe desem tersliyorsunDaha Fikir Cambazının finalinide yayınlamamıştın halbuki
hem asıl sanane o benimde arkadaşım,savunurum tabiki
iyi cevapSolumdan kalkmışımne yapayım kavga etmezsek konu uzamaz
Ne yapalım kıskanayım mı istiyorsuniyi cevapay ben az kestirmeye çalışacam şimdi. Sabahladım forumda Menesle bugün
ay tabikide hayır. Ters bir yerden kalktığın belliNe yapalım kıskanayım mı istiyorsun
Tamam bakıyorumTop 10 listeisni hemen şip şak yap. Oradanda etiket yollamıştım. Bugün açıklanır sonuçlar @denizz19
ay tabikide hayır. Ters bir yerden kalktığın belli
Yalnız benim değişik ve farklı olan huylarım kafamın içinde gizlidir. Öyle her zaman her yerde ortaya çıkmazlar.Yalnız Enes hiç farklı bir insan değil burada yok ben böyleyim yok şöyleyim orada normal bir orta düzey insan modeliydi@MEnes bizimla deyılsın
Kıskançlık bir insanda sahip olabilitesi yüksek olan bir huydur, bu yüzden fazla garipsememek gerekir.
Hele bide kıskanılan kişi sensen gayet doğalYalnız benim değişik ve farklı olan huylarım kafamın içinde gizlidir. Öyle her zaman her yerde ortaya çıkmazlar.Hele ilk girdiğim ortamda öyle ortaya çıkmazlar, sen bi de o dün dediğim 24 yıllık arkadaşa sor o anlatsın bu nasıl bir manyak desin.
Kıskançlık bir insanda sahip olabilitesi yüksek olan bir huydur, bu yüzden fazla garipsememek gerekir.
Ne diyim bu da bir ihtimal tabi, onu bilecek olan kişi ben değilim başkaları.Hele bide kıskanılan kişi sensen gayet doğal@denizz19
bayılıyorum bu tarz konuşmalarınaNe diyim bu da bir ihtimal tabi, onu bilecek olan kişi ben değilim başkaları.
Di mi di mi ben de çok severim bu tarz konuşmayı.bayılıyorum bu tarz konuşmalarına
Menes okadar güldurdün ki alıntı yapmamışımDi mi di mi ben de çok severim bu tarz konuşmayı.
Karadeniz genleriylede alakalı birşey aslında bizim buranın insanları sevecen neşeli olurlarSendeki hayat enerjisinin ve neşenin onda birine bile sahip olsam olurdu
Hahahahahah ne mutlu bana.Şuan sesli kahkaha attımay gözümden yaş geldi
Menes okadar güldurdün ki alıntı yapmamışım
Sendeki gibisini kimsede görmedimKaradeniz genleriylede alakalı birşey aslında bizim buranın insanları sevecen neşeli olurlar
ama bende biraz fazlası var tabireelde dahada hareketliyim bazen ev ileri imdatıma koşuyor enerjimi boşaltmak için
ama siz erkeklerde daha 20li yaşlarda bu aşırı ciddiyet olmuyor gerçekten gerçi sen biraz yola gelmeye başladın o konuda
Amorux geldi yine aklımaSendeki gibisini kimsede görmedim
Ben hep böyleydim yıllardır ama foruma girmiyordum bile yansımıyordu buraya
0 gebermekle eş değerdir bence birinin gününün 0 olması için gebermesi lazım
0 gebermekle eş değerdir bence birinin gününün 0 olması için gebermesi lazım
yoksa sizde ertuğrulum gibi ölüp ölüp diriliyormusunuz
Her sezon ertuğrlun ölmediğini öğrenip seviniyorlrO dizinin adı o yüzden mi diriliş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?