Bugüne 10 Üzerinden Kaç Puan Verirdiniz?

Sana ne be istediğim yerde överim istediğim yerde söverim arkadaş benim arkadaşım :A
Ne desem tersliyorsun :T: Daha Fikir Cambazının finalinide yayınlamamıştın halbuki (b)
hem asıl sanane o benimde arkadaşım,savunurum tabiki :A

Yalnız Enes hiç farklı bir insan değil burada yok ben böyleyim yok şöyleyim orada normal bir orta düzey insan modeliydi :A @MEnes bizimla deyılsın :A
Yalnız benim değişik ve farklı olan huylarım kafamın içinde gizlidir. Öyle her zaman her yerde ortaya çıkmazlar. :A Hele ilk girdiğim ortamda öyle ortaya çıkmazlar, sen bi de o dün dediğim 24 yıllık arkadaşa sor o anlatsın bu nasıl bir manyak desin. :A

Ay buradada kıskançlığını göstermişsin :ppp:
Az evvel profilde öve öve bitiremedin :F @MEnes
Kıskançlık bir insanda sahip olabilitesi yüksek olan bir huydur, bu yüzden fazla garipsememek gerekir. :A

Yalnız benim değişik ve farklı olan huylarım kafamın içinde gizlidir. Öyle her zaman her yerde ortaya çıkmazlar. :A Hele ilk girdiğim ortamda öyle ortaya çıkmazlar, sen bi de o dün dediğim 24 yıllık arkadaşa sor o anlatsın bu nasıl bir manyak desin. :A

Kıskançlık bir insanda sahip olabilitesi yüksek olan bir huydur, bu yüzden fazla garipsememek gerekir. :A
Hele bide kıskanılan kişi sensen gayet doğal :A @denizz19

Sendeki hayat enerjisinin ve neşenin onda birine bile sahip olsam olurdu :(
Karadeniz genleriylede alakalı birşey aslında bizim buranın insanları sevecen neşeli olurlar :A :A :A

ama bende biraz fazlası var tabi :F reelde dahada hareketliyim bazen ev ileri imdatıma koşuyor enerjimi boşaltmak için :A :A :A

ama siz erkeklerde daha 20li yaşlarda bu aşırı ciddiyet olmuyor gerçekten gerçi sen biraz yola gelmeye başladın o konuda :F

Karadeniz genleriylede alakalı birşey aslında bizim buranın insanları sevecen neşeli olurlar :A :A :A

ama bende biraz fazlası var tabi :F reelde dahada hareketliyim bazen ev ileri imdatıma koşuyor enerjimi boşaltmak için :A :A :A

ama siz erkeklerde daha 20li yaşlarda bu aşırı ciddiyet olmuyor gerçekten gerçi sen biraz yola gelmeye başladın o konuda :F
Sendeki gibisini kimsede görmedim :F
Ben hep böyleydim yıllardır ama foruma girmiyordum bile yansımıyordu buraya :D