Bugün Yıldız Benim - Genel Yorum Konusu

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,041
Puanı
1,060
bugun-yildiz-benim_1.jpg

Show TV'nin yeni yarışma programı "Bugün Yıldız Benim" bugün ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Kadınlarının müzik ve moda alanlarında yarışacağı programın sunuculuğunu Özge Ulusoy yaparken, jüri üyeleri ise Hakan Akkaya, Songül Karlı ve Mert Ekren'den oluşuyor.

Bugün Yıldız Benim Canlı Yayınla hafta içi her gün 16.00'da ve Eleme Gece'leri ile her Cumartesi 20.00'de Show TV'de

Programla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

Ben stüdyo'sunu hiç beğenmedim, tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Bu ne böyle dedim resmen, @mrt-06 izliyor musun beybi? :D

Çok kötü bir program olmuş, hiç beğenmedim.

BTB havası vermeye çalışmışlar, hiç güzel olmamış bence. Ben tutacağını düşünmüyorum.

Yok sadece stüdyoya baktım. :D
Ben de zaten ilk 15 dakikasına baktım, beğenmedim diye hemen kanal değiştirdim. Stüdyo çok kötüydü, en azından BTB stüdyosunu değiştirip yeni stüdyo yapsaydılar. Cidden jüri masası, podyum, yarışmacıların oturduğu yer falan küçücük hiç beğenmedim. :D

Çok kötü bir program olmuş, hiç beğenmedim.

BTB havası vermeye çalışmışlar, hiç güzel olmamış bence. Ben tutacağını düşünmüyorum.
Tamamına baktın mı? Tartışma falan vardı mı. :D

Ben de zaten ilk 15 dakikasına baktım, beğenmedim diye hemen kanal değiştirdim. Stüdyo çok kötüydü, en azından BTB stüdyosunu değiştirip yeni stüdyo yapsaydılar. Cidden jüri masası, podyum, yarışmacıların oturduğu yer falan küçücük hiç beğenmedim. :D

Tamamına baktın mı? Tartışma falan vardı mı. :D
Yok tamamına bakmadım bende, biraz baktım kapattım. :D İşte Benim Stilim'e geçtim. :Z

Stüdyoya niye bu kadar taktın sen? Cidden kötüydü ama. :(

Yok tamamına bakmadım bende, biraz baktım kapattım. :D İşte Benim Stilim'e geçtim. :Z

Stüdyoya niye bu kadar taktın sen? Cidden kötüydü ama. :(
İşte Benim Stilim'i devamlı izliyor musun? Bilmiyordum, ne güzel. :Z O konuya gelsene ara sıra yorumlaşak, ben tek başınayım diye yorum yapmıyorum hafta içi.s.s

Ben bir programda ilk dikkat ettiğim şeylerden birisi stüdyo. Heleki en iyi stüdyolar Show'dan görüyorduk ama bu program ile beni hayal kırıklığına uğrattılar. BTB gibi stüdyoları olsa idi program izleyici için bi tık daha cazip olurdu. :D

İşte Benim Stilim'i devamlı izliyor musun? Bilmiyordum, ne güzel. :Z O konuya gelsene ara sıra yorumlaşak, ben tek başınayım diye yorum yapmıyorum hafta içi.s.s

Ben bir programda ilk dikkat ettiğim şeylerden birisi stüdyo. Heleki en iyi stüdyolar Show'dan görüyorduk ama bu program ile beni hayal kırıklığına uğrattılar. BTB gibi stüdyoları olsa idi program izleyici için bi tık daha cazip olurdu. :D
Devamlı değilde izliyorum yani. :Z Gelirim canım okey. :D

Bende dikkat ederim. Evleneceksen Gel, Herşey Dahil stüdyoları çok güzel mesela. :)

Devamlı değilde izliyorum yani. :Z Gelirim canım okey. :D

Bende dikkat ederim. Evleneceksen Gel, Herşey Dahil stüdyoları çok güzel mesela. :)
Aaa ne güzel, bugün tek yıldız İlbige'm aldı. :Z Gel beklerim bebeğim. :Z

Evet o stüdyolar güzel hem de geniş. BTB'nın da Show'daki orginal stüdyosu ne güzeldi renk uyumu falan, ama TV8 stüdyosu çok pempe ve göz yoruyor.