Bugün Seçim Yapılsa Durum Sizce Ne Olurdu?

onlar da 2.parti olacak kadar fazlalar bir kenara atmamak lazım :D onları ikna edecek biri çıksa kafadan ana muhalefet olur :F

O kararsızlar bence fikrini belli etmek istemeyenler. Yoksa gerçekten kararsız olduklarını pek sanmıyorum. :):)

AKP yine birinci çıkar ama peki bilinen bir sonuca göre ne halt yemeye bu olaylar oldu???? Boşa 4-5 gündür ortalık velveleye verildi.Olan insanlara, insanların polisine olan guvenıne, polislere, dükkanlara, kamu malına oldu:bağır:

AKP yine birinci çıkar ama peki bilinen bir sonuca göre ne halt yemeye bu olaylar oldu???? Boşa 4-5 gündür ortalık velveleye verildi.Olan insanlara, insanların polisine olan guvenıne, polislere, dükkanlara, kamu malına oldu:bağır:

kamu malı dediğin ne panpa eylemcilerin söktüğü kaldırım taşalrını belediye çalışıyoruz gözükmek için yılda 2-3 kere değiştiriyor
bankaların atm leri zarar görmüş iyi olmuş vatandaştan haksız yere kart parası alıyorlar hala haksız kazançlarını harcasınlar
iett zarar görmüş o lkörüklü olanlar değişmeliydi zaten :A

kamu malı dediğin ne panpa eylemcilerin söktüğü kaldırım taşalrını belediye çalışıyoruz gözükmek için yılda 2-3 kere değiştiriyor
bankaların atm leri zarar görmüş iyi olmuş vatandaştan haksız yere kart parası alıyorlar hala haksız kazançlarını harcasınlar
iett zarar görmüş o lkörüklü olanlar değişmeliydi zaten :A
Mualif olmak için söylenmiş tantana silsilesi.Sırası gelince kamu malı oluyor :bağır:

Mualif olmak için söylenmiş tantana silsilesi.Sırası gelince kamu malı oluyor :bağır:

burada kuralları hatılatıp tubayı etiketlerdim ama neyse son 5 günde yeterince leşim var :A
mualif değil muhalif TÜRKÇEMİZİ DÜZGÜN KULLAN:bağır:
ayrıca görüldüğü gibi haksız kazançları bir bir halkagidecek güzel oldu yıkın hücummmmmmmmmmmmmmmmmmm

burada kuralları hatılatıp tubayı etiketlerdim ama neyse son 5 günde yeterince leşim var :A
mualif değil muhalif TÜRKÇEMİZİ DÜZGÜN KULLAN:bağır:
ayrıca görüldüğü gibi haksız kazançları bir bir halkagidecek güzel oldu yıkın hücummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dinime küfreden müslüman olsa :F:F Ben belki trakyalıyım "h" *arfini söyleyemiyorum:bağır: Sende "r" özürlüsüsün belki:A "Ben bişey diyormuyum😕

mhp yükselir chp düşer akp maksimum %2 %3 düşer.

- - - Ekleme - - -

Dinime küfreden müslüman olsa :F:F Ben belki trakyalıyım "h" *arfini söyleyemiyorum:bağır: Sende "r" özürlüsüsün belki:A "Ben bişey diyormuyum😕

trakyalı olanlara h harfi olmayan klavye mi satıyorlarmış?:D

"h" harfi kullanılır Trakya'da. Sadece hecenini ilk harfi olduğunda yutarlar.
Yahu olay nerelere vardi.
Benim iş hayatımın 40 yılı Anadolu'da geçti. Türkiye'nin bugünkü sancılarının, problemlerin sebebini ben çok iyi anladım ve bunların nereden kaynaklandığını ben çok iyi biliyorum. Şu an bir Kürt ya da irtica sorunu varsa bunların hepsi yanlış eğitimden kaynaklanmıştır. Onun için de eğitimden önce doğru eğitim çok önemlidir. Benim neredeyse 20 yılım Tunceli'de geçti. Tunceli insanının %90'ı sol düşünen ve gelen her iktidara mualif olan bir zümredir. Tunceli'de okuma yazma oranı %90'lardadır. Böyle eğitimli bir kitle olmasına rağmen dağda, bayırda çocuğu olmayan hiç bir aile yoktur. Orada bütün sol örgütler vardır. Bilhassa benim inşaat yaptığım Munzur Dağlarında bütün örgütler kamp kurup silahlı eğitim görmüşlerdi. Bu da şunu gösteriyor ki bu zümre yanlış eğitilmiştir.
Kaynak:Çınar FM - Batı Trakyalı işadamı Faik Besimoğlu ile çok özel bir söyleşi...

Bu kadar takmayın.Benim verdiğim cevap gibi sizde dalgaya vursanız konu sapmasa:)

Kimin kazanacağını ve kime oy atacağımı bilmiyorum.
Dün akşam meydanda otururken yaklaşık 20 kişiyle bu konu hakkında konuştuk herkeste durum bu. İnsanların artık partilere hatta parti liderlerine güveni kalmamış. İzmir gibi bir yerde genellikle herkesin oy kullandığı parti CHP olurken artık Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dolayı dengeler değişmeye başlamış. Konuştukları tutarsız, liderimiz olamaz, güvenmiyoruz gibi pek çok yorum var. Çarşı grubu parti kursun ona atalım bari. :)