Bugün Kaç Saat Uyudunuz? 💤

Kısa özet için teşekkürler
ben şuan sırayla gidiyorum bildirimleri

Reactions: Yakamoz-Asi
Dün cidden hava çook soğuk esiyodu

------

Her yerde öyle olmuş sanırım

10 saat vardır
dün baya baya 8de yorgun düştüm. Bir uyanma bi uyuma derken sonra tam uyumuşum

10 saat vardır

Cep telefonumdan kontrol ettim de, son 12 ay da 1 kere 10 saat uyumusum. 24 Temmuz da. Diger türlü ortalamam 7 saat.

Reactions: Dosi
Cep telefonumdan kontrol ettim de, son 12 ay da 1 kere 10 saat uyumusum. 24 Temmuz da. Diger türlü ortalamam 7 saat.
Öyle bir uygulama var mı 😱 @Tolstoyevski 'nin bu konusu sayesinde rapor tutmuş oluyoruz
pandemi öncesi ortalamam 6 saatti. Şimdi 8 falan.

Öyle bir uygulama var mı 😱 @Tolstoyevski 'nin bu konusu sayesinde rapor tutmuş oluyoruz

Samsung Health kullaniyorum. Hem uyudugum saati ölcüyor, hem de adimlarimi. Kalp atisini ölcebilen bir telefonun varsa, onu da ölcüyor.

Reactions: Dosi
Samsung Health kullaniyorum. Hem uyudugum saati ölcüyor, hem de adimlarimi. Kalp atisini ölcebilen bir telefonun varsa, onu da ölcüyor.
Vay, vardı o uygulama eski telefonumda ama hiç açıp kurcalamamıştım
bu telefonumda yok öyle. Anca telefonun kullanımını ne kadar uyuduğunu gösteriyor

Reactions: Yakamoz-Asi
10 saat vardır

Boşuna uykucu kedi demiyorum

Bence de telefonuna yükle şu iki uygulamadan biri. Samsung Health de iyidir, şu uygulama da. Samsung Health Google Play’de var bu arada, telefonun Samsung olması gerekmiyor

Reactions: 12.Adam and Dosi
Cidden ben Samsung tarayıcı yükleyip kullanıyorum. Bunu niye düşünmedim

Cidden ben Samsung tarayıcı yükleyip kullanıyorum. Bunu niye düşünmedim
iOS’ta bile var AppStore’de ama ben şarj tükettileri için kullanmıyorum şimdilik
Bir ara bakarım belki. İlk linktekine de göz at hangisi daha kullanışlı gelirse gözüne

Reactions: 12.Adam and Dosi