Bugün Askerimiz Deniz'in Doğum Günü!♡

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beğenmene sevindim, Diğer konularım gibi özene bözene olmadı gibi, sana okadar güzel sözler zamanında sarfettimki ne yazsam dedim :A:A Hediyelerimde isveçcemden olsun istedim. Şarkı seni, dostluğumuzu, diygularımı anlatıyor aslında :D
Önemli değil düşünüp açman bile daha anlamlı :D

Mutlu yıllar @denizz19 canım, nice güzel ve dolu dolu yaşlara. Sevdiklerinle, ailenle mutlu, huzurlu ve güzel yıllara inşallah. :bhr:

Hediyelerim özel. :A
dogum-gunu-pastasi.jpg

54665d34f6309a10e04836fc.jpg

Çok komik geldi galiba :A:A
İçimde kaldı seni öyle tebrik etmek :T:
Başkası açsaydı tek o mesaj gelecekti. Sen bana hediye vermediğin için hatta kuru tebrik bile yapmadığın için içim soğumuyor :A
Geldi evet :A ama sen denizine kıyamazsın :A

Mutlu yıllar @denizz19 canım, nice güzel ve dolu dolu yaşlara. Sevdiklerinle, ailenle mutlu, huzurlu ve güzel yıllara inşallah. :bhr:

Hediyelerim özel. :A
dogum-gunu-pastasi.jpg

54665d34f6309a10e04836fc.jpg
Teşekkür ederim Yiğidom son zamanlarda İnsanlık Suçu dikkatimi çekti ama izlemem reytingleri iyi değil biterse hiç uğraşamam :A

Geldi evet :A ama sen denizine kıyamazsın :A

Teşekkür ederim Yiğidom son zamanlarda İnsanlık Suçu dikkatimi çekti ama izlemem reytingleri iyi değil biterse hiç uğraşamam :A
Ah ah sen böyle yazdıkça nasılda kızıyorum kendime :A:A

@Dosi canım benim çok teşekkür ederim unutmayacağını adım gibi biliyordum bir şeyler hazırlayacağını da zaten ayrıca bildiğimden şaşırmadım cansın seviliyorsun süper olmuş konum :love1:

@gözlemci teşekkür ederim geçen sene bu zamanlar beraberdik zaman ne çabuk geçiyor :D

@MEnes teşekkür ederim kanki :A

@xemrexxx sağ ol kot kafa :A

@DarkLegenD askerdeyim tatlım ama kutlamamışsın yine suratsızsın hiç değişmemişsin :A

@Çiğdem- teşekkürler kız hediyem de güzel :A

@serhatt teşekkürler şahane hediye tabi atışsak bile seviyorum seni tabi benim kimseyle bir husumetim yok :D
İnsanların gerçeği öğrenmesi lazım diye düşünmüştüm. İyi ki doğdun canım, hediye vermiyorum ben biliyorsun.

@Dosi canım benim çok teşekkür ederim unutmayacağını adım gibi biliyordum bir şeyler hazırlayacağını da zaten ayrıca bildiğimden şaşırmadım cansın seviliyorsun süper olmuş konum :love1:

@gözlemci teşekkür ederim geçen sene bu zamanlar beraberdik zaman ne çabuk geçiyor :D

@MEnes teşekkür ederim kanki :A

@xemrexxx sağ ol kot kafa :A

@DarkLegenD askerdeyim tatlım ama kutlamamışsın yine suratsızsın hiç değişmemişsin :A

@Çiğdem- teşekkürler kız hediyem de güzel :A

@serhatt teşekkürler şahane hediye tabi atışsak bile seviyorum seni tabi benim kimseyle bir husumetim yok :D
Mustimi Kırgın Çiçekler mi yollasam diye düşünürken imdatıma bu video yetişti :A :A :A

Senin askerlik ne zaman bitiyor bu arada :A

Geçmiş doğum günün kutlu olsun yeni girebildim foruma. Şimdi Kıbrısa hediye gönderemem hele bir dön önce. :A