Bugünün Saraylısı Dizisinde Panik Havası

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,091
Puanı
1,061
Bugünün Saraylısı dizisinde 2.bölümde haddinden fazla aksiyon yer alması Medyabey sitesinin dikkatini çekmiş.

Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda göze batan isimler de mevcutmuş.Özellikle başroldeki Ayşen ve Ata karakterlerinin tam oturmadığını dile getirilmiş.

ben diziyi çok beğeniyorum ama bazı kısımlarda haklı evet
dizi zamanla yerine oturur umarım 🙄

Daha heyecanlı olması lazım senaryonun

dizi zaten soğuk dizi günü de çok uygun değil

yeni başlayan bir diziye yapıcı destek olacaklarına,hemen yıpratıcı kampanya başlatanlara sinir oluyorum.amaçları dizi tutmasın yayından kaldırılsın.peki bu diziler olmasa siz ne yazacksınız?

ilk bolum çok hata vardi , ama ikinci bolum toparladi fakat hala iki sorun var: selçuk yontem hala isinamadi ve kiraçin her dizide kullandigi muzik tarzi + her sahne, her konuşmada muzik var.
umarim cumartesi iyi reyting alir ama israrla bi çok kişi yazdi bu dizi çarşambanin mali.
ben diziden umutluyum.

yeni başlayan bir diziye yapıcı destek olacaklarına,hemen yıpratıcı kampanya başlatanlara sinir oluyorum.amaçları dizi tutmasın yayından kaldırılsın.peki bu diziler olmasa siz ne yazacksınız?
dizi yeni başladı diye hataları görmezden mi gelecekler panpa
eğer adamın dediği ka oaly varsa gerçekten bir saçmalık var demektir

Daha heyecanlı olması lazım senaryonun

ama fazla atmamaları kaydıyla

eleştirilerden teksasa benzetilmiş istanbul demesine hak veriyorum. onca olayın aynı kesimin başına gelmesi, sayısalda 6 tutturmaktan daha zor.

dizi yeni başladı diye hataları görmezden mi gelecekler panpa
eğer adamın dediği ka oaly varsa gerçekten bir saçmalık var demektir

bazı yerlerinde sallamış vatandaş
oyuncular iyi, senaryo düzelse sorun kalmaz

oyuncular iyi midir bilmem ama 2.bölümden böyle olaylar olduysa iş izor

oyuncular iyi midir bilmem ama 2.bölümden böyle olaylar olduysa iş izor

böyle olaylar oldu ama oyuncular sırıtmıyor yani idare eder.. aksiyonu bollaştırmaya çalışırken azbuçuk saçmalamışlar orasıda doğru

Hepsinin açıklaması var

Örneğin, bir gece başroldeki “Ayşen” karakterindeki kızın peşine alkolik iki tacizci takıldı ve kız kaçarak kendini zor kurtardı…
Kız köyden gelmiş, koskoca şehirde tek başina yalnız yaşiyor. Kendi köyündeki "yanı başindaki" bakkala giderken koca şehir merkezinde ekmek almak için bakkal arıyor. Şehir varoşlarinin magandalarının krolarinin, iitin kopugun oldunu gösterdiler.
Daha sonra dizideki “Ata” karakteri bir arkadaşıyla yediği yemekten sonra bıçaklı saldırıya uğradı ve kolundan yaralandı…
2 arkadaşin bir kavgada birbirlerini bile kolladiklarini, sonradan o kıza aşik olacaklarinin alt yapısı hazırlandı.
Son olarak da yine Ayşen bir arkadaşıyla cadde kenarında sohbet ederken motosikletli bir kapkaççı arkadaşının çantasını çalıp kaçtı…
Ayşenin cadde kenarinda konuştugu kız Ata'nin kızı ve paraya önem verdiği için çalınan çantası için ağlarken Ayşen ona çanta alıyor. Çanta aldiği için kız ona yılışıyor.

Hayır bu adamlar yazı yazmak bişeyleri değerlendirmek için mi yazıyor yoksa izlemediği bir şeyi bi anlık göz atıp aklındaki kalan sorulari köşe yazısı yazarak mı soruyorlar???

Yazının 2.kısmına katılabilirim

Heyecan iyidir sevdim diziyi ama izleyemiyorum sıkıntı orada.

Dizi daha fazla yükselemez bence bu zorlu günde. Özellikle reklam vermeye başladığı zaman düşüş yaşayacaktır.

yukardaki yazı kime ait forumdash

izlediği sahneleri aktarmış değerlendirme nanay

övüyormu dövüyormu naptığı belli değil

her şeyde mantık aranmaz zaten heyecan iyidir iyidir
mantıksızda olsa izlemek hoş oliyi
işte bu düşünceler yüzünden dizilerimiz geri kalıyor
gerçek füze kullanmak yerine diloş vb. nin füzeleri kullanarak reyting alıyorlar hep