ikiside kaldırılsın.pazar Cesur hemşire ve Tatar Ramazan yok
ikiside kaldırılsın.pazar Cesur hemşire ve Tatar Ramazan yok
Bugünün Saraylısı 10.Bölüm Fragmanı
@Ahmad @Forumdash @halukerogluFOX @Yakamoz-Asi @destere[/quote
ata savaşa kitlendide damadını önce bir adam etse iyi olacak damadı insandan başka her türlü mahlukata benziyor]
Zaten damadı çalıp vermişti eseri Savaş'a,söyleyecektir herhalde damatında ne mal olduğu bu bölümde ortaya çıkar.ata savaşa kitlendide damadını önce bir adam etse iyi olacak damadı insandan başka her türlü mahlukata benziyor]
Dünkü bölümü maç dolayısıyla izleyemedim reytinglerde kötü gitmiş,haftaya ben izlerim toparlarız reytingi ayağım uğurludur.Dünkü bölüm normaldi ama gelecek haftaki bölüm müthiş olacak
Ayşen'i Fatih hakediyor.Savaş`ı hiç sevmiyorum.aynen sen dediğin gibi kendini hiçbir şeyden habersiz gibi gösteriyor@sürgünüm
Savaş Ayşeni seviyor ama sırf Ata`ya inat daha çok yaklaşıyor.Savaş bence gelecek bölümlerde daha kötü şeyler yapacakAyşen'i Fatih hakediyor.
Konak Gönülçelen'deki konağada benzemiyor mu?Savaş Ayşeni seviyor ama sırf Ata`ya inat daha çok yaklaşıyor.Savaş bence gelecek bölümlerde daha kötü şeyler yapacak
Savaşların yalısı Aşk-ı Memnu`daki Ziyagil yalısıKonak Gönülçelen'deki konağada benzemiyor mu?
Onu biliyoruz,Ayşen'in evini söylüyorum,gerçi o deniz kenarında değildi ama birbirine çok benzettim.Savaşların yalısı Aşk-ı Memnu`daki Ziyagil yalısı
Ha evet benziyorOnu biliyoruz,Ayşen'in evini söylüyorum,gerçi o deniz kenarında değildi ama birbirine çok benzettim.
Savaş Ata Bey'in tasarımlarından vazgeçip yine Ayşen'i etkilemeyi başardı.Ha evet benziyorSavaş kıskandı
Savaşların yalısı Aşk-ı Memnu`daki Ziyagil yalısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?