Kudret kim? dizide Savaş ve Fatih var yanlış hatırlıyor olabilirsin.Kudret icin ilk bolumlere baktim ama Aysen karakterne o kadar gicik oldumki artik izlemiyorum.
Kudret Sabanci) yonetmenligini cok begeniyorum ama sanirim diziden ayrildiKudret kim? dizide Savaş ve Fatih var yanlış hatırlıyor olabilirsin.
Evet o ayrıldıktan sonra dizi biraz kan kaybetti.Kudret Sabanci) yonetmenligini cok begeniyorum ama sanirim diziden ayrildi
Diziden ayrılacağı kesin değil ama ateş olmayan yerden de duman tütmez.Süreyya hamile sanırım bölüm fotoğraflarına bakılırsaOlmasaydı şaşırırdım açıkçası.
Ali Ersan Duru ayrılacaksa gerçekten ne olacak bu hikaye o zaman. Babasız büyüyecek küçük Fatih'in acıklı hikayesini mi izleyeceğiz
Diziden ayrılacağı kesin mi acaba? Yalanlama gelmedi gerçi bu bile düşündürücü...
akiften kurtuluyoz inşallah
Sen [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] haberi açtıgında BSnin yayınlandıgını biliyorum dedim.Bulsam sana, acaba reytingi kaç diye sormam dimiDraguljareva Kći dizinin balkanlardaki adıymış @Forumdash araştırıver belki başarısı vardır karadayı habe öncesiylken bs primetimedaysa
@destere @sürgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?