neslihan fişek gibi kız ama yardımcı role atmışlar orda anca bacak şov yapabiliyor fazla bir etkisi yokson 2 bölümü fışıkladım bu akşam
işte görmek istediğimiz neslihan busavaşa haddini bildirse bildirse bu kız bildirir
vallahi iki yalı yan yana gelmişler depresyon yuvası olmuşlar resmenorada yaşasam intijhar ederim o ne öyleher bölüm bağrışi çağrış ağlama affediş
feride-selim bey arasında bişiler olacak gibi umarım olur atıfı böyle ezik görmek iyi oluyor
fatih-süreyya ilişkisi gerçeğe dönüşecek gibi süreyya daha iyisini bulabilirsin bence
çetin sonunda kurtuldu beladan
bu arada dizi kss ve kpa dan daha akıcı gidiyor@destere @Çiğdem-
Ata bey ne yapıyor öyle 😱
Kaç haftadır izleyemiyordum ama neyse bişey değişmemiştir
daha beter olasın ayşen sürüm sürüm sürünesin ayşen ..
bizdeki bitiyor şuanda da valla izlemediğinden beridir dizide bir ilerleme yok başı g**** bir halaben hala izliyorumda tv bu dan izleyince arada durdurdum sanırım siz öndesiniz bana göre
aynen o yüzden bende arada bir sırtımı dönüp nete takılıyorum döndüğümde bıraktığım yerde buluyorum konuyu konu bir yere gitmiyor dön dolaş aynı hesapbizdeki bitiyor şuanda da valla izlemediğinden beridir dizide bir ilerleme yok başı g**** bir hala
Savaşın babası sezon içinde 2 kere değişti zatenaynen o yüzden bende arada bir sırtımı dönüp nete takılıyorum döndüğümde bıraktığım yerde buluyorum konuyu konu bir yere gitmiyor dön dolaş aynı hesap
bu arada senarist neresinden uyduruyorsa yeni eklemeler yapıyor savaş annesini babasının ölümünden dolayı suçluyor eskiden böyle bir numara yoktu bunlar hep taze buluşlar
rtük zaten dizileri pandikleye pandikleye bir hal oldu aslında hiçbişeye el atmayıp diziyi doğal haliyle bıraksada rahat rahat izlesekSavaşın babası sezon içinde 2 kere değişti zatenilk babası şişko bişeydiSonradan başkası canlandırdı.
Herneyse dizide içkilerin buzlanmaması iyi olmuşBirde şu reklam ve sex işine rtuk bi el atsa
edit:hatta dizi sürelerine de el atsın
Geçen bi haber okudum düzenleme gelicekmiş galiba??? Yeni düzenleme geliyor heralde😕rtük zaten dizileri pandikleye pandikleye bir hal oldu aslında hiçbişeye el atmayıp diziyi doğal haliyle bıraksada rahat rahat izlesek
HÜCRE CEZASI SÖZ KONUSU OLACAK MI? TIBBİ MÜDAHALE VE HADIM KONUSUNU BİRAZ AÇABİLİR MİSİNİZ? DİZİLER ELEŞTİRİSİ SONRASI BU DİZİLERE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA OLACAK MI?
Detayları sayın bakanlarımız sizlere anlatırlar. Ağırlaştırılmış müebbet cezası alanların infazı nasıl olursa cinsel saldırı ve öldürme neticesinde ceza alanların da infazı o şekilde olacak. Tek başına belli bir süreyi hücrede geçirme şartı da vardır. Hücre tecrit veya bir başka şey.
Tıbbi müdahaleden hadım etmeyi kast etmiyoruz. Suçun faile psikolojik veya biyolojik bir tedavi yapılabilir.
Kısırlaştırılma, hadım olma bu yasa tasarısında görüşülmedi.
Dizilerle ilgili konuyu izah edeyim. Bu suçlar kendiliğinden çıkmıyor. Yıl içinde artış gösteriyor. Bunu toplumsal sosyal sebeplerine eğilmemiz gerekiyor. Gençlerin bu suçlarla karşı karşıya gelmesine zemin hazırlayan bir sebep varsa bunları irdelememiz gerekiyor. Önce zemini bataklık olmaktan çıkarmamız lazım.
Yasakçı bir zihniyete sahip değilim. Dizilerin çok büyük bir kesimi etkisi altına aldığını biliyorum. Anayasa bize gençliği koruma görevi veriyor. Diziler konusunda bizim bir yaptırım kararı almamız söz konusu değil. Ben uyarıcı görevimi yapıyorum. RTÜK’ün koyacağı müeyyidelerdir.
zaten doğru dürüst bişey izleyemyoruz demek bundan sonra hiç açmamak lazım tv yi ?Geçen bi haber okudum düzenleme gelicekmiş galiba??? Yeni düzenleme geliyor heralde😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?