ATV Bugünün Saraylısı - Dizi Yorumları

Ayşen de haklı Selim ile Feride yakınlaşacak gibi göründü ama Neslihan forever bence

Savaşın kimsenin bilmediği bağ evi yol gecen hanına döndü.

son 2 bölümü fışıkladım bu akşam

işte görmek istediğimiz neslihan bu
savaşa haddini bildirse bildirse bu kız bildirir

vallahi iki yalı yan yana gelmişler depresyon yuvası olmuşlar resmen
orada yaşasam intijhar ederim o ne öyle
her bölüm bağrışi çağrış ağlama affediş

feride-selim bey arasında bişiler olacak gibi umarım olur atıfı böyle ezik görmek iyi oluyor

fatih-süreyya ilişkisi gerçeğe dönüşecek gibi süreyya daha iyisini bulabilirsin bence

çetin sonunda kurtuldu beladan

bu arada dizi kss ve kpa dan daha akıcı gidiyor
@destere @Çiğdem-

neslihan fişek gibi kız ama yardımcı role atmışlar orda anca bacak şov yapabiliyor fazla bir etkisi yok

Kendini çok zeki ve senaryo gurusu sanan senarist tarafından harcandı dizi ))) ezel izlemeyi yasak etmeli senaristlere ))))

Savaşın böyle bir oyuna gelmesi çok saçma değil mi ya

Savaş çok fena tuzağa düştü . Hep sen mi insanları kandırıcaksın iyi oldu sana koş şimdi Ayşen 'in peşinden !!!

Son düzenleme:
bizdeki bitiyor şuanda da valla izlemediğinden beridir dizide bir ilerleme yok başı g**** bir hala
aynen o yüzden bende arada bir sırtımı dönüp nete takılıyorum döndüğümde bıraktığım yerde buluyorum konuyu konu bir yere gitmiyor dön dolaş aynı hesap

bu arada senarist neresinden uyduruyorsa yeni eklemeler yapıyor savaş annesini babasının ölümünden dolayı suçluyor eskiden böyle bir numara yoktu bunlar hep taze buluşlar

Savaşın babası sezon içinde 2 kere değişti zaten
ilk babası şişko bişeydi
Sonradan başkası canlandırdı.

Herneyse dizide içkilerin buzlanmaması iyi olmuş
Birde şu reklam ve sex işine rtuk bi el atsa

edit:hatta dizi sürelerine de el atsın

rtük zaten dizileri pandikleye pandikleye bir hal oldu aslında hiçbişeye el atmayıp diziyi doğal haliyle bıraksada rahat rahat izlesek

rtük zaten dizileri pandikleye pandikleye bir hal oldu aslında hiçbişeye el atmayıp diziyi doğal haliyle bıraksada rahat rahat izlesek
Geçen bi haber okudum düzenleme gelicekmiş galiba??? Yeni düzenleme geliyor heralde😕

Geçen bi haber okudum düzenleme gelicekmiş galiba??? Yeni düzenleme geliyor heralde😕
zaten doğru dürüst bişey izleyemyoruz demek bundan sonra hiç açmamak lazım tv yi ?

nete dokunmasınlar da bari ordan takip ederiz