Haziran ayı ile birlikte bir çok kısıtlama kaldırıldı ve gerek Türkiye'de gerekse Avrupa'da bir çok kişi tatil planları yapmaya başladı.
Peki siz bu yaz mevsimini nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?
Evde nasıl değerlendireceksin onu yaz bariHayaller tatil gerçekler ev.
Artık insan içine çıkmaya hazırsan bence o listeni devam ettir. Temiz hava, yeni yerler iyi gelecektir.Pandemi nedeniyle genel olarak evde geçecek ama pandemiden önce de evde geçiyordu gerçi yaz tatili genellikle... 🚬
Arada sırada hava almak için bir yerlere gidilir, sahil kenarı adalar vb. Onun haricinde sıcaklar izin verirse evdeki listeleri bitirmeye çalışacağım, hedeflen yapılacak çok şey var...
Aynen dosi Ankara'da çok gezecek yer var hangisine gitsem bilemiyorum cidden. O yüzden karar veremiyorum çoğu zaman....Evde nasıl değerlendireceksin onu yaz bari
Haftanın bir günğ Ankara'da bir yere git. Değişiklik our.
Bir sürü gezilecek yer var.
------
Artık insan içine çıkmaya hazırsan bence o listeni devam ettir. Temiz hava, yeni yerler iyi gelecektir.
Ankara’da yine ferah yerler var, her gün eve tıkılmaktan iyidir zaten 2 senedir eve tıkıldık ben de Beşiktaş-Kadıköy-Adalar filan haftada 1-2 gün en az turlamaya çalışacağım pandemiye rağmenAynen dosi Ankara'da çok gezecek yer var hangisine gitsem bilemiyorum cidden. O yüzden karar veremiyorum çoğu zaman....
Limitsiz daha doğru ama yaz mevsimi gelince yani 21 Haziran ve sonrası daha netleşir durumlar o zaman işaretlerim artık
Saydığın yerlere bakAnkara’da yine ferah yerler var, her gün eve tıkılmaktan iyidir zaten 2 senedir eve tıkıldık ben de Beşiktaş-Kadıköy-Adalar filan haftada 1-2 gün en az turlamaya çalışacağım pandemiye rağmen
Arabasız cidden maalesef öyle ama serin, ferah yerler varsa şöyle bisiklet kiralamalık yine iş görüyorSaydığın yerlere bakAnkara'da bu saydığın yerlerin ikamesi bir yer bile yok... Araba olmadan da gezmek burada işkence zaten.
Finlandiya-Almanya civarı takılırsın artık hadi bakalımTürkiye tatili hayal oldu benim için. Üzüldüm mü fazla değil. Daha hazır değilim aslında. Orda tad alırmıydım onuda bilmiyorum. Evi temizle yerleş 1 haftanı, evi topla 1 haftanı yemekte ve eskiye göre aylar öncesl plan yapılamadığı için Haziran biterdi ve ben 1 ayı herzaman az olarak görmekteyim TR tatili için. Ailemin yarısı gidiyor. Burada kalanlara bakacak biri gerekli ve o da benimben de bir kaç haftaya yavaş yavaş sosyalleşmeye başlayayım. Şehir içi gezmeyi planlıyorum. Zaten burada çok fazla yerler var ve daha keşfetmediğim. Duruma göre 1-2 ay sonrası minik bir Avrupa ülkesi tatili yaparım artık. Avrupa arası test sorunu yok neyseki.
İşte o varArabasız cidden maalesef öyle ama serin, ferah yerler varsa şöyle bisiklet kiralamalık yine iş görüyorAma yazın toplu taşıma anca sabah çekilir, öğleden sonra çok beter...
Sahilde içecek derkenİşte o varToplu taşıma araçları çekilecek gibi değil. Bir de öyle keşfetmelik bir yer de yok Ankara'da. Kafa dinlemelik yerler de şehir dışında onla da kim uğraşacak
İstanbul'da olsam zaten her akşam Beşiktaş'a, Kadıköy'e iner sahilde içeceğimi alır takılırdım da Ankara'da öyle bir imkan yok.
Kola, fanta, sprite ve soğuk içeceklerSahilde içecek derken
Al sadece bir kısmı:Aynen dosi Ankara'da çok gezecek yer var hangisine gitsem bilemiyorum cidden. O yüzden karar veremiyorum çoğu zaman...
Doğru tahminFinlandiya-Almanya civarı takılırsın artık hadi bakalımTürkiye’den her türlü daha iyidir..
Anıtkabir- 1000 kez gittim.Al sadece bir kısmı:
Anıtkabir
Kızılay Meydanı
Harikalar Diyarı
Güvenpark
Hamamönü
Mogan Gölü
Yine Gölbaşında olan yeni yapılmış olan Şehir parkı (güzeldir)
Gençlik Parkı
Botanik Parkı
Seğmenler Parkı
Kuğulu Park
Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı
Eymir Gölü/ Mavi Göl
Atatürk Orman Çiftliği
Anketi işaretleKışın harıl harıl çalışmışken duruma göre Ağustos'da yurt dışına çıkmayı düşünüyorum. Tabii pandemi seyir değiştirirse bu pek mümkün olmayacak gibi. Eğer olmazsa bile yakınılarda çok güzel tatil beldeleri var, en kötü orada oluruz. B planı hayat kurtarır.
Üstüne Stockholm yaptın mi yeter de artar bileAl sadece bir kısmı:
Anıtkabir
Kızılay Meydanı
Harikalar Diyarı
Güvenpark
Hamamönü
Mogan Gölü
Yine Gölbaşında olan yeni yapılmış olan Şehir parkı (güzeldir)
Gençlik Parkı
Botanik Parkı
Seğmenler Parkı
Kuğulu Park
Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı
Eymir Gölü/ Mavi Göl
Atatürk Orman Çiftliği
------
Doğru tahmin
Türkiye 2 ay, oralar anca 1 hafta oluryeterli. Geçen sene burda şehir dışı Deniz kenarına gitmiştim çok iyiydi. O bile iyi gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?