Bu Telefonun Fiyatı Daha Önce Görülmedi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence benim gibi şak şak telefonu açıp kapamayı özleyen için çok güzel. :A

Eskiden E250'mi şak açıp şak kapatırdım sıkıldıkça sonra filmi fırlamıştı. :A

Ekli dosyayı görüntüle 78037
Laa benim dediğim bu değil :F Şu videoyu izle. Dümdüz yapsan da ekranı orasında ekran çukur kalıyor :A Katlanma izi belli oluyor.

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Laa benim dediğim bu değil :F Şu videoyu izle. Dümdüz yapsan da ekranı orasında ekran çukur kalıyor :A Katlanma izi belli oluyor.

Bunda da aynı hazzı alırım benim demek istediğim şakur şukur kapağı açıp kapama. :A

Biliyorum izlemiştim, bu şekilde olanlar sıkıntılı ama konudaki yandan açmalı zaten sürekli öyle kullanmıyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bunda da aynı hazzı alırım benim demek istediğim şakur şukur kapağı açıp kapama. :A

Biliyorum izlemiştim, bu şekilde olanlar sıkıntılı ama konudaki yandan açmalı zaten sürekli öyle kullanmıyorsun. :A
Daha cok yolu var bu tip telefonlara şimdilik bunlar prototip:A

• Güldürdün
Geçmiş tasarımlara özlem var, insanlar bir ara kapaklı modelleri deli gibi kullanırdı şimdi de günümüze uygun kapaklı modeller çıkarılmaya başlandı.

Ekli dosyayı görüntüle 78001
5 bine satılsa bile almam :A
Halk için evet oldukça pahalı ama şu da çok pahalı (en azında iş adamları için) :A :
Dünyanın en güvenilir telefonları konumdan :A 10.000 Euro üstü :A
20200410_010857.png

• Güldürdün
Ben Samsung Galaxy E5 kullanıyorum hiç memnun değilim 6 aydır Xiaomş Redmi Note 8 almayı düşünüyorum kulaklıkta aldım bluetoothlu almasaydım 1200 tlem olmuş oluyordu 1050 var 2 3 aya alacağım inşAllah

Ve buna 29 bin tl para veremem :D

Iphone böyle bir model cikarirsa fiyati en az 50.000'den baslar ama. Iphone'un hele ki Türkiye'de fiyat-performans acisindan uygun oldugunu düsünmek bile cilginlik. :)

3,5 yildir Samsung Galaxy S7 Edge kullaniyorum ve 4 yildir da hala tüm özelliklerinden cok memnunum. :D
Valla Samsung ve Xiaomi'nin en son modelleri iPhone en son modeli ile neredeyse aynı fiyat Azerbaycanda.

Türk lirasına çevirirsem 8000-9000 civarında. Yani o parayı Samsung ve ya başka androide vereceğime iPhone alırım.

iPhone iyi ama Türkiyede vergiler ve kayıt ücreti pahalı. Apple ne yapsın? :D

Eğer param yetmezse android alırım ama iPhone'nun daha iyi olduğunu da bilirim. :)