Laa benim dediğim bu değilBence benim gibi şak şak telefonu açıp kapamayı özleyen için çok güzel.
Eskiden E250'mi şak açıp şak kapatırdım sıkıldıkça sonra filmi fırlamıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 78037
Laa benim dediğim bu değilBence benim gibi şak şak telefonu açıp kapamayı özleyen için çok güzel.
Eskiden E250'mi şak açıp şak kapatırdım sıkıldıkça sonra filmi fırlamıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 78037
Bunda da aynı hazzı alırım benim demek istediğim şakur şukur kapağı açıp kapama.Laa benim dediğim bu değilŞu videoyu izle. Dümdüz yapsan da ekranı orasında ekran çukur kalıyor
Katlanma izi belli oluyor.
Daha cok yolu var bu tip telefonlara şimdilik bunlar prototipBunda da aynı hazzı alırım benim demek istediğim şakur şukur kapağı açıp kapama.
Biliyorum izlemiştim, bu şekilde olanlar sıkıntılı ama konudaki yandan açmalı zaten sürekli öyle kullanmıyorsun.![]()
5 bine satılsa bile almamGeçmiş tasarımlara özlem var, insanlar bir ara kapaklı modelleri deli gibi kullanırdı şimdi de günümüze uygun kapaklı modeller çıkarılmaya başlandı.
Ekli dosyayı görüntüle 78001
Valla Samsung ve Xiaomi'nin en son modelleri iPhone en son modeli ile neredeyse aynı fiyat Azerbaycanda.Iphone böyle bir model cikarirsa fiyati en az 50.000'den baslar ama. Iphone'un hele ki Türkiye'de fiyat-performans acisindan uygun oldugunu düsünmek bile cilginlik.
3,5 yildir Samsung Galaxy S7 Edge kullaniyorum ve 4 yildir da hala tüm özelliklerinden cok memnunum.![]()