'Bu Tarz Benim'in Kazananı Belli Oldu!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1418832926.jpg

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in jüri koltuğunda oturduğu Show TV'nin sevilen moda yarışması Bu Tarz Benim'in ilk sezonunun sonuna gelindi. 13 yarışmacı arasından finale kalmaya hak kazanan üç yarışmacı arasından jüri oyları ve SMS oyları ile kazanan isim belli oldu.

Finale kalmaya başaran Ayşenur Balcı, Ezgi Baylar, Aycan&Nurcan Şencan kardeşler arasından oylama sonucu Türkiye'nin en tarz kadını unvanına ve 100 Bin Liralık ödülün sahibi Aycan&Nurcan Şencan kardeşler oldu.

Aycan-Nurcan-%C5%9Eencan-44.-B%C3%B6l%C3%BCm.jpg

Son düzenleme:
Aycan Nurcan Şencan. Cast olduğu çok çok belli bana Metin Ali Feyyaz'ı anımsattı :)

Hak ettiler. Ezgi'nin de 1. olmasını isterdim açıkçası ama zaten tarz birisi olduğunu kanıtladı o da. Ayşenur'da iyiydi ama bugün ki kombileri mor dışında çok kötüydü. Üç isimde hak ediyordu. Hayırlı olsun, umarım hayallerini gerçekleştirirler ödülle. :)

Canlı yayından hiç bir şey anlamadım.. Jüri neredeydi? Tüm eski yarışmacılar neredeydi?

Belliydi kazanacakları onun için heyecanlı bir final olmadı. :)
Canlı yayın rezillikti zaten..

Final gecesini hiç beğenmedim. Sıkıcı ve sıradandı. Normal Eleme Gece'leri bile çok daha iyiydi.
Keşke bölümün tamamı canlı yayın olsaydı. Bölümün bir kısmı kaç gün önce çekilmişti, son kısımlar ise canlı yayındı. Böyle olması karmaşıklık yaratmıştı. Canlı yayında jüriler ve diğer yarışmacı kızlar yoktu. Tam final anında jürilerin olmaması ne ya? 😕 Şoktayım hala, böyle reyting rekorları kıran programa böyle bir final yakıştırmadım.
Ben Ayşenur kazansın isterdin. Ama neyse İkizler için de sevindim.

Ya İkizler ya Ezgi kazansın istiyordum zaten iyi oldu.

Nur kendini elemeseydi şüphesiz açı ara farkla o 1. olacaktı.

Bu arada @Ahmad'in dediği gibi hiç albenisi yoktu. Program'ın yeni sezonunu Pazar akşamı başlatarak programı gözden saldılar bence...

İkizler iyiydi ama Ayşenur daha iyiydi. Sonuç olarak iyi birileri kazandı. Tebrikler.:X