"Bu Tarz Benim" Saat Değiştirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
thumbnail_1412679732.jpg

Show TV'nin sevilen moda programı 'Bu Tarz Benim'in yayın saati değiştirdi

Jurisinde Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun bulunduğu, backstage'inda Uğurkan Erez'in yer aldığı, Öykü Serter'in sunumuyla Show TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Bu Tarz Benim'in yayın saati değişti. Program daha önce saat 13.00'de ekrana geliyordu ama artık saat 15.45'de yayınlanacak.

'Bu Tarz Benim' artık hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 15.45'de Show TV'de

Seda Sayan İle yer değiştirilmiş halbuki oldukça iyi oranlar alıyordu.

Seda Sayan Show büyük ihtimalle sona erdi veya saati değişecek. Sonunda kurtulduk galiba... :)

Seda Sayan Show büyük ihtimalle sona erdi veya saati değişecek. Sonunda kurtulduk galiba... :)
Seda Sayan formatı değişti. Yeni saatinde yeni formatı ile başlayacak 😉

Eski saatinde AB grubunda bazen 20+ share aliyodu daha nekadar istiyolar anlamadim?

İyi reyting alıyor haberlere daha yuksek reyting taşımak için yapılmış hareket daha fazla reyting alıp karşın daki esra ve diğerlerini tokatlama hareketi. Olan @semre nin sedasina olacak)))

İyi reyting alıyor haberlere daha yuksek reyting taşımak için yapılmış hareket daha fazla reyting alıp karşın daki esra ve diğerlerini tokatlama hareketi. Olan @semre nin sedasina olacak)))

Show TV'nin iyi giden yapımların saatleriyle oynaması beni öldürüyor cidden. :F

Umarım bu değişiklik programı kötü etkilemez.

Yarisma O kadar Turkiyenin gundemindeki Her Saatde İzlenir Yine Basarıli olur Seda Sayan saat degistirmesi iyi oldu

Saatinde çok iyi sonuçlar alıyordu,Yeni saatinde rakipleri çok olacaktır Fena da düşüşe geçecektir.

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy