'Bu Tarz Benim' Programı Ne Zaman Başlayacak?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
thumbnail_1409925816.jpg

Çok yakında Show TV'de başlayacak olan moda yarışması "Bu Tarz Benim" programının yayın tarihi ve saati belli oldu!

Jurisinde Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun bulunduğu, backstage'inda Uğurkan Erez'in yer aldığı Öykü Serter'in sunumuyla Show TV'de hafta içi her gün ekrana gelecek olan 100.000 TL Büyük Ödüllü "Bu Tarz Benim" 15 Eylül Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 14.00'de ekrana gelecek! Program ayrıca her Cumartesi 23.00'de özel konukların yer aldığı muhteşem gala geceleriyle de izleyiciye unutulmaz anlar yaşatacak!

"Bu Tarz Benim" programının geçtiğimiz haftalarda yayınlanan tanıtım fragmanı ise yayınlandı;

Aglıcam :( Öykü'm naptın sen yaaaaa :bağır: Acun bi programına alaydı keşke :T: Utopia mesela:(

Aglıcam :( Öykü'm naptın sen yaaaaa :bağır: Acun bi programına alaydı keşke :T: Utopia mesela:(
Niye canım ne varmış, ne güzel program işte. :X İzlemeyi düşünüyordum da işte saati. Haftada bir iki kere ancak denk gelirim o saatte ama Cumartesi gala gecelerini kaçırmam. :)

Niye canım ne varmış, ne güzel program işte. :X İzlemeyi düşünüyordum da işte saati. Haftada bir iki kere ancak denk gelirim o saatte ama Cumartesi gala gecelerini kaçırmam. :)
Ben de izlememeyi düşünüyordum :X Keşke show bunu yapacana Master Chef'i geri getirseydi :X Öykü'm sunsaydı yine :bhr:

Nur Yerlitaş, dün Seda Sayan'da söylemişti sanırım. :D

Cumartesi Fatih Harbiye'den sonraki yayın iyi gidebilir. :)

Ben de izlememeyi düşünüyordum :X Keşke show bunu yapacana Master Chef'i geri getirseydi :X Öykü'm sunsaydı yine :bhr:
Master Chef baya iyiydi de Sinevizyon ve Show bir konudan dolayı anlaşamamıştı. Sinevizyon'un arası zaten nerdeyse her kanalla bozuk. Endemol yapabilirdi aslında daha sonra yani ama denemediler...

Bu Kemal pembe sakallı modacı değildi demi? 😱 :F

Hakan Akkaya daha iyi olurdu. :D
Değil fatih harbiyedekinin öz abisi :X
Master Chef baya iyiydi de Sinevizyon ve Show bir konudan dolayı anlaşamamıştı. Sinevizyon'un arası zaten nerdeyse her kanalla bozuk. Endemol yapabilirdi aslında daha sonra yani ama denemediler...
Kesinlikle mc cooook i5iydi :( Sine izyon ne efsaneler yarattı :(

Gala fikri kimden çıkıyor bilmiyorum ama bir günlük program için aşırı gereksiz bulduğum ve zahmetli bulduğum olay. Çok saçma bence.

4. gün yarışsınlar 5. gün gala olsun gec e gece gündüz izleyecileri onu mu bekleyecek.:(