Bu Sezon En Çok İzlenen 8 Dizinin Ortalama Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
izlenmeye bakarsak en çok medcezir izleniyor :X ergen powerlı yerlere girmeyelim

kanalın ab si beni ilgilendirmiyor dizi ab dizisi ise her türlü ab de daha yüksek alır :X
Niye işinize geldiğinde şike şike diyorsunuz:X Kanal AB'si düşerse dizilerde düşer.
Cücük Ağa AB kalitesinde iş mi de 11+ alıyor AB'de???
Hayır... Kanal D AB kanalı(ydı) o yüzden😉

Niye işinize geldiğinde şike şike diyorsunuz:X Kanal AB'si düşerse dizilerde düşer.
Cücük Ağa AB kalitesinde iş mi de 11+ alıyor AB'de???
Hayır... Kanal D AB kanalı(ydı) o yüzden😉
ab grubu dediğim gibi iki oalya bakıyor senaryo ve oyunculuk :) küçük ağa senaryosu tekrar etmeye başlayana kadar ab işi oalrak devam eder kadrosu da o kadar iyi bence :)

karadayı senaryo adına fazla bir olay yok diyorum hep :) ab de güçlü bir iş geldi mi total olması kaçınılmaz o sesin ilk zamanalrı şimdi survivor :X zaten senaristleri de belli yani sema-eylem ikilisi (karagül-lale devri-yer gök aşk) eee ay yapım da totalleşiyor zaten fgsn son bölümler totalleşti finale gitmesine rağmen medcezir şu an ab işi ancak starın diğer işlerine göre en az ab olan işi ::))))

ab grubu dediğim gibi iki oalya bakıyor senaryo ve oyunculuk :) küçük ağa senaryosu tekrar etmeye başlayana kadar ab işi oalrak devam eder kadrosu da o kadar iyi bence :)

karadayı senaryo adına fazla bir olay yok diyorum hep :) ab de güçlü bir iş geldi mi total olması kaçınılmaz o sesin ilk zamanalrı şimdi survivor :X zaten senaristleri de belli yani sema-eylem ikilisi (karagül-lale devri-yer gök aşk) eee ay yapım da totalleşiyor zaten fgsn son bölümler totalleşti finale gitmesine rağmen medcezir şu an ab işi ancak starın diğer işlerine göre en az ab olan işi ::))))
K.A'nin oyuncu kadrosuyla Karadayı'yı bir tuttun ya orda kestim okumayı:X Biliyorum ki yine hep aynı terenaleri çalicaksın:) Dizim/İşim var😎

Kurtlar Vadisi toz etmiş ortalığı diğerleri arkadan bakmış yine helal olsun efsane

K.A'nin oyuncu kadrosuyla Karadayı'yı bir tuttun ya orda kestim okumayı:X Biliyorum ki yine hep aynı terenaleri çalicaksın:) Dizim/İşim var😎
hade kolay gelsin :) karadayının güçlü ab işleri karşısında ab dizisi olmasını bekliyorsun bnm dediğimden daha mantıksız ben bişi diyormuyum :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan