Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiçbirini Önüne gelen heves ediyor dizi ya(z)maya ve konuları,olayları saçma diziler 3-5 bölüm yayınlanıp bitiveriyor...Yeni başlayan dizilerin hemen hiçbirinde kalite yok gibi.
Ben dizi takip etmeyi severim... Her sene olduğu gibi bu yazda bazı dizileri takip ettim...
Akasya Durağı:
Beni oldukça güldüren ve birçok kaliteli ve sevdiğim oyuncunun bulunduğu dizi. O nedenle yenilerden favorim Akasya Durağı. Reytingleride çok iyi gidiyor...
Aşk-ı Memnu:
Aslında takip etmeyi düşünmüyordum. Ama ilk bölümünü baktım. (O gece canım sıkılıyordu ) Sonra diziyi çok beğendim. Çok kaliteli bir yapım... Yaprak Dökümü gibi efsane olabilir (Yaprak Dökümü'nü izlemedim hiç)
Elif:
İzlemedim. Yorum yapamayacağım... Ama reytingleri kötü gidiyor. Yakında kalkar yayından...
Küçük Kadınlar:
Konusu itibari ile enterasan bir dizi. Bunuda izlemeyi düşünmüyordum. Aslında şuanda da her zaman izlemiyorum. Vasat bir dizi... Ama konusu başarılı. Ama fazla hitap etmiyor bana... Yakında bırakırım tamamen Dizinin reytingleri süper. 2-3 sene daha iş yapar.
Gece Sesleri:
Hiç ilgimi çekmedi. Reytingleri fena gitmiyor. Devam eder bir süre...
Son Ağa:
Bir ara izledim. Başarılı bir dizi sayılabilir. ama son zamanlarda reytingleri düştü. Yinede 1-2 sene devam eder...
Gece Gündüz:
Fragmanları çekici gelmişti aslında. Ama bakmak nasip olmadı... Bu saatten sonrada bakmam Ama bu tip dizilerde fazla olmaya başladı bence...
Bunun dışında yayından kaldırılan Cesaretin Var mı Aşka çok güzel bir diziydi ama maalesef anlamsız şekilde yayından kaldırıldı...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.