Bu Sahneler "PES" Dedirtti!

ben öyle haklı çıkmak için her yazılana karşı yazı yazmak gibi bir düşüncede değilim dediğin farklılık sadece izleyici kesimindeki farklılıktır nasıl dersen vadi 10 yıldır çok izleniyor bunun sebebi cesaret değil güncel politika üzerinden yazılan senaryolardan dolayıdır .. halkımız engellenen nefretini kinini kusmak için diziye sığınır gerçek yaşamda başarısızlığa uğradığımız her konuda dizilerde başarı sağladığımız oranda o dizi bir çok kesimin hayallerinin gerçekleştiği alanlardır vadinin tek başarısı halkın nabzını iyi tutması senaryoyuda ona göre şekillendirmesidir ..

aynı olayı eskiden kemal sunal filmlerinde yaşayan insanlarla şimdiki seyirci kesimi arasında sayısal olarak bir benzerlik olduğu çok net ortada ..kemal sunal filmlerindede klasik jön tiplerinden nefret eden ekranda sıradan insanlar görmek isteyen izleyici kitlesinin o filmlere yöenlmesi kemal sunalın halktan biri olarak kabul görmesine yol açmış ve uzun yıllar izleyici rekorları kırmıştır ama kemal sunalda mizah vardı zekaya hitap eden mizah şimdiki vadide olsun recep te olsun bu mizah anlayışıda ortadan kalkmış kuru gürültü kalmış geriye ..

şimdi çok kçümsediğin alev alev yerin dibine batırdığın alev alev 1960 lardan 1990 lara kadar izleyicilerin sinema salonlarına doluşmasını sağlayan efsane yeşilçam filmlerinin geleneğinden gelir ben vadiyi onunla kıyasladığımda hoşuna gitmiyor olabilir ama senin alev alev i küçümsemende 40 yıllık yeşilçam filmlerinin hastası sinema izleyicilerine hakaret değilmi .. sen bugünü görüyorsun değerlendiriyorsun ama o günlerde alev alev izleyen seyircilerde bizim dedelerimiz ninelerimizdi .. zaman göre değerlendirmeler farklı olabilir ama özünde iki dizidede basitlik aynı oranda ,kalitesizlik aynı oranda yani iki dizide sıradan.. birbirinden bir üstünlükleri yok..

- - - Ekleme - - -

sapla saman olayına gelince o bir espriydi ona ciddi bir cevap vermeni beklemezdim
) Allaha şükür atasözlerini anlayacak kadar idare eder bir zekamız var
)

cumartesi reyting bolumunde demistim.siz bide HD izleyin (sakin denemeyin). ama gel gorki bayramda bizdeki misafirler sus pus oturup ayila bayila izlediler...

Çocuğum ama dandik dizilerin hiç birini izlemiyorum Alev Alev'i izlemiyorum mesela
saydığın filmlerin isimlerini ilk defa duyuyorum