bu dizideki sahnelerle dalğa geçen arkadaşlar, on yıldır izledikleri diziye nasıl tahammül ediyorlar akla mantığa sığmıyor )
Kurtlar Vadisinde en azından photoshopla kimseyi yurtdışındaymış gibi gösterip izleyiciyi salak yerine koymuyorlar kardeş.
bu dizideki sahnelerle dalğa geçen arkadaşlar, on yıldır izledikleri diziye nasıl tahammül ediyorlar akla mantığa sığmıyor )
Kurtlar Vadisinde en azından photoshopla kimseyi yurtdışındaymış gibi gösterip izleyiciyi salak yerine koymuyorlar kardeş.
Çok doğru konuşuyorsun. Takdir ettim seni.Yahu destere sen şu Alev Alev dizisindeki saçmalığın nesini savunuyorsun ben anlamıyorum. Komedi işte gül geç yani. Ne gerek var başka dizilere laf atmaya. Resmen rezalet yani şu yaptıkları olay.
Yahu destere sen şu Alev Alev dizisindeki saçmalığın nesini savunuyorsun ben anlamıyorum. Komedi işte gül geç yani. Ne gerek var başka dizilere laf atmaya. Resmen rezalet yani şu yaptıkları olay.
Yahu destere sen şu Alev Alev dizisindeki saçmalığın nesini savunuyorsun ben anlamıyorum. Komedi işte gül geç yani. Ne gerek var başka dizilere laf atmaya. Resmen rezalet yani şu yaptıkları olay.
Çok doğru konuşuyorsun. Takdir ettim seni.
Adam haklı Selim.
Neyse ben karışmıyorum sana saçma gelen ona gelmez, ona saçma gelen sana gelmez hacı.haklı olabilir tabiki her konuda ama bu konuda haklı değil nedenmi bahsi geçen iki diziden birini savunup diğerini kötülemek için ikisi arasında kalite farkı olması lazım ama burda bahse konu iki dizide vasat alt,ı yani aynı ayarda, yani bitik diziler, birini şişirmenin alemi yok dediğim budur )
haklı olabilir tabiki her konuda ama bu konuda haklı değil nedenmi bahsi geçen iki diziden birini savunup diğerini kötülemek için ikisi arasında kalite farkı olması lazım ama burda bahse konu iki dizide vasat alt,ı yani aynı ayarda, yani bitik diziler, birini şişirmenin alemi yok dediğim budur )
10 senedir devam eden, şu an hali hazırda en yüksek 2. dizi ratingini alan, sinema filmiyle rekorlar kırmış efsane olmuş bir Kurtlar Vadisi ile, daha 2 hafta önce başlamış şu cocuk müsameresinden farkı olmayan Alev Alev denen komediyi aynı kefeye koyuyorsan kusura bakma ama ben güler geçerim sana arkadaşım.
gülüp geçebilirsin benim için sorun değil..
çok yıl devam etmesi kalite olduğunu göstermez yalan rüzgarı 35 yıldır devam ediyormuş..
dandik dizilerin çoluk çocuk tarafındfan çok izlendiği herkesçe bilinir sayı önemli değildir tosuncuk recebide çoluk çocuk izliyor ama tosuncuk recep bir keloğlan filminin yüzde biri kalitesinde değildir ..
Yazdıgın fontu büyütünce daha haklıymış gibi mi göründüğünü sanıyorsun?
Asıl senin savunduğun dizi tam olarak 10 - 17 yaş arası ideal kız dizisi.
üdikkat edersen yazdığım fontlar hep büyüktür haklı olmak için yazı şekline bakanlardan değilim seninde yazıyla kandırılaca biri olduğunu sanmıyorum) benim savunduğum dizi burda yok sen olayı o şekilde alğılamışsan sanırım tekrar okuman lazım konuyu sadece dediğim iki kalitesiz diziden birini göklere çıkarmayımn kalitesizse ikiside kalitesiz ..
10-17 yaş arası kızların izlediği dizi hangisi alev alevmi eğer öyle bir durum sözkonusu olsaydı alev alev vadiyle aynı oranları alırdı, çünkü türkiyedeki 10-17 yaş arası oğlan sayısıyla 10-17 yaş arası kız sayısı aynı oranda )
ü
Sapla samanı ayırt edemiyorsun. Nerede Kurtlar Vadisi, nerede Alev Alev.
sonunda dediğim olaya gelmişsin işte.. bende farklı bişey söylmiyorum sapla samanı neden ayırmaya gerek duyuyorsunuz diyorum, sap da bir saman türüdür