İki takılayım dedim can sıkıntısına bozmaBoş yapma akşam akşam.
İki takılayım dedim can sıkıntısına bozmaBoş yapma akşam akşam.
Poloş bozar seni birazdan.İki takılayım dedim can sıkıntısına bozma
Poloş gelsin azıcık ona takılırımPoloş bozar seni birazdan.
Bende nasihatlarını dört gözle bekliyorum.Poloş gelsin azıcık ona takılırım
Onun verdiği nasihatleri baş ucu olarak tutuyorumBende nasihatlarını dört gözle bekliyorum.
Tutmuyorum ben Sgat tutmuyormuş yiğit tutmuyor sokak sanatı tutmuyor demek ki açılmalıymışYüzde doksan dokuzu müslüman olan bir forumda böyle bir konunun açılmasını bile yanlış buluyorum.
müslüman ailenin çocuğu demek daha anlama uygun olurYüzde doksan dokuzu müslüman olan bir forumda böyle bir konunun açılmasını bile yanlış buluyorum.
İroni yapmıştım aslında ya. Smileysiz falan olunca çok ciddi durmuş galiba. :/ @denizz19müslüman ailenin çocuğu demek daha anlama uygun olur
Aynen azıcık ciddi durduİroni yapmıştım aslında ya. Smileysiz falan olunca çok ciddi durmuş galiba. :/ @denizz19
Onun verdiği nasihatleri baş ucu olarak tutuyorum
Tutmuyorum ben Sgat tutmuyormuş yiğit tutmuyor sokak sanatı tutmuyor demek ki açılmalıymış
Onun verdiği nasihatleri baş ucu olarak tutuyorum
Tutmuyorum ben Sgat tutmuyormuş yiğit tutmuyor sokak sanatı tutmuyor demek ki açılmalıymış
Sınavı da bahane ettin kendine Allah affetsinBen de tutmuyorum etti 5, @berkann da tutmuyor etti 6, @batuhankaralar etti 7, @RüzgarGülü'nü bilmiyorum ama baya bi tutmayan çıktı kulüp açsak sırıtmaz sanırım.
Sınavı da bahane ettin kendine Allah affetsin
Tüm yıl günah işle sonra oruçla kapatmaya çalış birçok kişi bu sebeple de tutuyorGeçen senenin yarısı da bu bahaneyle gitmişti Oruçluyken ders çalışılır ama sınav çalışılmaz, hele hayati bir sınav, çok zor.
Arefe günü ya da ona yakın bir iki gün tutacağım ama, sonuçta toplumsal bir gelenek haline gelmiş bir ibadet, 5 vakit namaz kılmaktan daha zor olmasına rağmen 5 vakit namaz kılanlara oranla oruç tutanlar kat kat daha fazla gördüğümüz üzere. Bunun asıl sebebi gelenekselleşmiş olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Kurban kesme olayında da yine gelenek etkisi ağır basıyor.
Allah nasip ederse İnşallah aksatmadan tutacağım