Bu konuda üstteki üye gibi davranıyoruz

Ben sevgilime "kelebek" demem. Kelebeklerin ömrü kisa oluyor.

Tuba Büyüküstün de olmasa, ekranda güzel göremeyeceğiz. O nasıl bir güzelliktir. Her işini merakla takip ettim ve edeceğim de. Onun parası da ak, aşkı da ak, alnı da ak. Harika bir güzellik. MaşAllah diyelim de, nazar değmesin.

Ben asla Smiley kullanmam. ( :F ) (Smiley'i parantez içinde yazdım çünkü Arslan bey kullanmıyor.)

Kiskirtmak ve dalga gecmekte üstüme yoktur :A (en hazır ve en klişe cevap oldu ama yapacak bir şey yok.:A)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wuhhh.😱 O konuda @xemrexxx ve Lordly çok becerikli ben o kadar değilim.:A @Yakamoz-Asi

Kiskirtmak ve dalga gecmekte üstüme yoktur :A (en hazır ve en klişe cevap oldu ama yapacak bir şey yok.:A)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wuhhh.😱 O konuda xemrexxx ve Lordly çok becerikli ben o kadar değilim.:A @Yakamoz-Asi

xemrexxx gibi olma yoluna girmissin demek ki :Z

küçük osman sayesinde küçük ağa bu kadar reyting alıyor ayrıca ÖBGZ 27 reyting almıştı :D :D

Gülşenim Gülşenim. :D Allahım Gülşenimi zirvede olsun diye yaratmış. :Z

Ah benim bu başıma gelenler her şey itirafları yayınlamamam için. :(