Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (22 Aralık 2023)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,622
Reaksiyon puanı
62,945
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
22 Aralık haftasında 5'i yerli, 4'ü yabancı olmak üzere 9 yeni film vizyona giriyor.

103672862.jpg

Aquaman ve Kayıp Krallık (Aquaman and the Lost Kingdom)
  • Yönetmen: James Wan
  • Senaryo: David Leslie Johnson
  • Oyuncular: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Amber Heard, Dolph Lundgren, Randall Park, Temuera Morrison, Vincent Regan, Jani Zhao, Indya Moore
  • Konu: Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

849194412b934379fcdec52b2e19dd42.jpg

Cenazemize Hoş Geldiniz
  • Yönetmen: Neslihan Yeşilyurt
  • Senaryo: Doğacan Güneş Perkün, Gonca Vuslateri
  • Oyuncular: Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Gonca Vuslateri, Erkan Can, Güven Hokna, Şebnem Sönmez, Deniz Uğur, Hakan Meriçliler, Timur Acar, Şükran Ovalı, Gözde Seda Altuner, Serhat Kılıç, Müge Boz, Hayal Ada Topakkaya
  • Konu: İrem ve Ozan 4 yıldır birlikte olan bir çiftir. Artık evlenmeye karar veren İrem ve Ozan, ilk adım için hazırlıklara başlarlar. Nişan sabahı gelip çattığında çift, birlikte yaşadıkları evlerinde uyanır. İrem, nişandan dolayı oldukça gergindir çünkü aileleri ilk kez nişanda bir araya gelecektir ve İrem’in ailesinin her bir üyesi sorun çıkarmaya müsaittir. Buna karşılık Ozan’ın ailesi iyi eğitim almış aristokrat bir ailedir. Nişan günü İrem’in annesi Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nden çıkacaktır ve nişana katılacaklar arasında dolandırıcı teyzesi, Hollanda’dan gelen çılgın halası, şarkıcılık hasreti çeken teyzesi ve ölmüş kocasını sayıklayan büyük halası da vardır. Ancak olaylar hiç beklenmedik bir yerden patlak verir. İrem’in büyük babaannesi Atike nişan günü vefat eder. Atike’nin cenazesi belediyenin hizmetiyle buzdolabına konularak eve getirildiğindeyse olaylar karmaşık bir hal alır. Çok geçmeden ailenin sırları ortaya dökülmeye başlar.

3604917.png

Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri
  • Yönetmen & Senaryo: Ersoy Güler
  • Oyuncular: Toygan Avanoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Pelin Orhuner, Nursel Köse, Cezmi Baskın, Anıl Çelik, Özkan Ayalp, Halil İbrahim Kurum, Murat Kocacık, Zeynep Güngör
  • Konu: Salim başına gelenlerden kaçmak için münzevi gibi, yollardan ve insanlardan uzak yaylada kendine bir dünya yaratmıştır. Salim birlikte yaşadığı hayvanları ve doğa ile huzurla yaşarken muhtar, Salim’in kendisine yalnızlığından bahsettiği mektup ve bir de sürpriz ile Salim’in yanına gelir. Muhtarın sürprizi ise Salim’e hayat arkadaşı olacak kimsesiz bir kız olan Salime’yi baş göz etmektir. Kendi aralarında düğün dernek yapılır. Düğünün akabinde muhtar kaza sonucu hayatını kaybeder ve defin işlemleri için muhtarın memleketine yolculuğa çıkan Salim ve Salime’nin başına trajikomik olaylar gelir.

0065997.jpg

Orman Çetesi: Dünya Turu (The Jungle Bunch: World Tour)
  • Yönetmen: Laurent Bru, Yannick Moulin, Benoît Somville
  • Senaryo: David Alaux, Eric Tosti
  • Konu: Orman büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Orman, gizemli bir düşman tarafından suyla temas ettiğinde patlayan, pembe bir madde ile kaplanmıştır. Bu duruma bir çözüm bulunabilmesi için Orman Çetesi'nden yardım talep edilir. Yağmurların gelmesine bir aydan az zaman kala zamana karşı tehlikeli bir yarış başlar. Ormanlarını bu büyük tehlikeden kurtarmak için harekete geçen kahramanlar, Kuzey Kutbu’ndan Uzak Doğu’ya doğru macera dolu bir yolculuğa çıkar.

kadinlara-mahsus-filmi-ne-zaman-cikacak-kadinlara-mahsus-hangi-sinemalarda.jpg

Kadınlara Mahsus
  • Yönetmen: Serdar Akar
  • Senaryo: Nergis Otluoğlu Akoğlu
  • Oyuncular: Melisa Aslı Pamuk, Ceyda Düvenci, Müjde Uzman, Aslı Tandoğan, Şebnem Sönmez, Merve Çağıran, Elifcan Ongurlar, Başak Parlak, Yurdaer Okur, Nami Esatgil, Ertan Saban, Halil İbrahim Yılmaz
  • Konu: Hayatlarındaki erkeklerle olan ilişkilerinde çıkmaza giren, birbirini hiç tanımayan 8 kadın, katıldıkları kadınlara mahsus olan bir farkındalık kampında, içlerinden birinin kocasının metresine ve oğluna sahip çıkmak zorunda kalınca tüm bildiklerini unuturlar.

new-image-of-adam-driver-as-enzo-acgs.png

Ferrari
  • Yönetmen: Michael Mann
  • Senaryo: Troy Kennedy Matin
  • Oyuncular: Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Jack O'Connell, Patrick Dempsey, Gabriel Leone, Michele Savoia, Erik Haugen, Ben Collins
  • Konu: Film, ünlü spor araba markasının ve onun kurucusu Enzo Ferrari'nin hikâyesini, 1957 yazında İtalya'da düzenlenen ve bir felaketle sonuçlanan Mille Miglia yarışı üzerinden anlatıyor. Yarış günleri geride kalan Enzo Ferrari’nin, eşi Laura’yla birlikte 10 yıl önce sıfırdan inşa ettiği şirket iflasla burun burunadır. Kaybettikleri oğlunun yasıyla sarsılan fırtınalı evliliğinin yanı sıra yasak ilişkisinden doğan oğluna da soyadını verebilmek için mücadele eder. Hem iş hem aile hayatı çalkantılarla dolu olan Ferrari, tüm umutlarını İtalya’nın ikonik yarışı Mille Miglia’ya bağlar.

680.png

Aniden
  • Yönetmen: Melisa Önel
  • Senaryo: Melisa Önel, Feride Çiçekoğlu
  • Oyuncular: Defne Kayalar, Öner Erkan, Şerif Erol, Ayşenil Şamlıoğlu, Dilan Çiçek Deniz, Esra Kızıldoğan
  • Konu: Yıllardır Hamburg’da yaşayan Reyhan, kısa bir süre için kocasıyla birlikte İstanbul’a döner. Bir süre İstanbul’da yaşadıktan sonra tam da Hamburg’a dönmesine kısa bir süre kala Reyhan koku alamadığını fark eder. Doktora giden Reyhan’ın yaptırdığı tetkikler, önemli bir sorun olabileceğini belirtir. Bu durum üzerine Reyhan, hastalığı ile ilgilenmek yerine, İstanbul’daki geçmişinin peşine düşer.

Korku türündeki 'Dejar: Cin Vahşeti' ve anime türündeki 'Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba on Stage Mugen Train Arc' ise haftanın diğer yeni filmlerinden.

 

RüzgarGülü

Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2010
Mesajlar
9,678
Reaksiyon puanı
4,337
Puanı
561
Konum
Bayenrn Münih
En çok ilgimi çeken Cin Vahşeti filmi oldu. Sinemaya gidecek birini bulursam giderim.

Aquaman filmi izlerim internete düşünce.

Sağ Salim 3 filmi aradayim. Canım sıkılınca göz atarım gibi. İlk filmi çok sevmiştim.