Bu Hafta Vizyona Giren Filmler (15 Aralık 2023)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,626
Reaksiyon puanı
62,951
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
15 Aralık haftasında 4'ü yabancı, 3'ü yerli olmak üzere 7 yeni film vizyona giriyor.

sdf-unutulmaz-film-nefes-vatan-sagolsunun-2-filmi-15-aralikta-vizyona-giriyor.png

Nefes: Yer Eksi İki
  • Yönetmen: Ozan Uzunoğlu
  • Senaryo: Hakan Evrensel
  • Oyuncular: Murat Yıldırım, İlker Aksum, Bestemsu Özdemir, Şahin Kendirci, Arda Anarat, Burak Sergen, Cezmi Baskın, Begüm Akkaya, Eren Hacısalihoğlu, Yasin Çam, Doğanay Ünal, Bulut Akkale, Erdal Cindoruk, Rıdvan Aybars Düzey
  • Konu: 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen "Nefes - Yer Eksi İki", hikayeleri kesişen üç farklı karaktere odaklanıyor. Tayfun Yüzbaşı, iki bin metre yükseklikte bir karakolun komutanıdır. Tatlı sert emir komuta yönetimi, pratik zekası ve adil tavırları ile altları ve üstleri tarafından sevilen Tayfun Yüzbaşı'nın tek amacı zorlu coğrafyayı herkes için güvenli bir hale getirmektir.

6434d6fe-3029-45b8-86ad-0d7eb2c637c8

Wonka
  • Yönetmen: Paul King
  • Senaryo: Paul King, Simon Rich & Simon Farnaby
  • Oyuncular: Timothée Chalamet, Hugh Grant, Calah Lane, Olivia Colman, Rowan Atkinson, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key, Matt Lucas, Rakhee Thakrar, Paterson Joseph
  • Konu: Roald Dahl'ın popüler çocuk kitabı "Charlie'nin Çikolata Fabrikası"na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. Bu amaçla dünyanın dört bir yanını dolaşarak tekniğini geliştirir. Ancak onun hayallerine giden yolun önünde büyük bir engel vardır. Güçlü çikolata karteli, eksantrik Wonka'nın önüne pek çok engel çıkarır. Kartelin izni olmadan hiçbir şey yapamayan Wonka, bu durumun kendisini üzmesine izin vermez. Küçük Noodle ve tuhaf Umpa Lumpaların desteği ile Wonka, çikolatalarının insanlara ulaşması için her yolu dener.

bUUNuJFGe0Sjo9O7gJyisA.jpg

Hayat
  • Yönetmen & Senaryo: Zeki Demirkubuz
  • Oyuncular: Miray Daner, Burak Dakak, Cem Davran, Umut Kurt, Melis Birkan, Doğu Demirkol, Ozan Dağara, Kayhan Açıkgöz, Muttalip Müjdeci, Seyit Nizam Yılmaz, Berfun Başel, Hande Özen, Özlem Türkad
  • Konu: Hayat, kendisine dayatılan hayatı kabul etmeyip evinden kaçan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Hicran, babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalınca çareyi kaçmakta bulunur. Hicran'ın zaten onunla evlenmeyi istemediğini düşünen Rıza, başlarda bu durumu önemsemez. Ancak zaman geçtikçe Hicran tarafından istenmemek zoruna gitmeye başlar ve onunla yüzleşmeye karar verir. Rıza, sadece bir kere gördüğü nişanlısını bulmak için İstanbul'a gider.

image_1200x_657adc779a75b.jpg

Kral Fil (The Elephant King)
  • Yönetmen: Hadi Mohammadian
  • Senaryo: Mostafa Ajvadi, Hamed Jafari & Moahmad Javad Jannati
  • Konu: Eritre adalarından birinde yaşayan filler, kralın oğlu olan Şadfil'in doğumunu kutlamaktadır. Ancak bu sırada vahşi avcıların lideri Asfal, hayvanları Yemen kralına satmanın yolunu arar. Heyecanla doğu beklenen Şadfil'in dış görünüşü tüm kabileyi hayal kırıklığına uğratıp, türlü sorunlara neden olsa da adaya yapılan saldırılara karşı sergilediği gün herkesin onu benimsemesine yol açar. Pervasız Fare ile arkadaşlığıyla daha da güçlenen Şadfil, kral olma yolunda türlü zorluklarla mücadele eder.

maxresdefault.jpg

Kediler Müzede (Koty Ermitazha / Cats in the Museum)
  • Yönetmen: Vasiliy Rovenskiy
  • Senaryo: Elvira Bushtets & Fedor Derevyanskiy
  • Konu: Şatoda yaşayan uysal bir kedi olan Vincent, şatoya sel basınca zor durumda kalır. Bu durum üzerine akıllı bir fare olan Maurice, Vincent'ı kurtarır. Antik ve eski bir piyano içine saklanan ikili, piyanonun sele kapılmasıyla kendilerini denizde bulurlar. Piyanoyu bulan bir grup denizci, içinde saklanan Maurice ve Vincent ile birlikte piyanoyu müzeye teslim eder. Dünyaca ünlü eserlerle dolu olan müzede ikisi, müzenin koruyucuları olan bir grup kediyle karşılaşır. Grup, müzedeki eserleri kemirgenlerden korumaya çalışmaktadır. Vincent, koruyucuların güvenini kazanıp, onlarla arkadaş olmak için uğraşırken bir yandan da eski tabloları kemirmeye bayılan Maurice'i kedi grubundan gizlemeye çalışır.

6361486b86b2454d106aa6f8.jpg

'Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - Orchestra Concert - Mugen Train Arc' ve 'Simitçi' de haftanın diğer yeni filmleri arasında.

 
  • Harika
Reactions: AhmetBayram

The_Erinch

Favori Üye
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
21,349
Reaksiyon puanı
31,281
Puanı
1,060
Konum
Manisa
Wonka dışında hiçbiri ilgimi çekmiyor..
Wonkaya gideceğim.
Wonkanın doğuşunu anlatıyor.

Jonny Deepli olanı harikaydı 10 kere izledim her versiyonunu çünkü.
 
  • Beğendim
Reactions: Gizmen