Bu Hafta Survivor'da Kim Elendi? | Survivor 3.Hafta Kim Elendi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Survivor 2013'de üçüncü elenen isim belli oldu!

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, sunuculuğunu Alp Kırşan ve Acun Ilıcalı'nın gerçekleştirdiği "Survivor" yarışmasında bugün bir kez daha ada konseyi gerçekleşti ve bir yarışmacı adaya veda etmek zorunda kaldı.

Duygu ve Mustafa SMS'lere kalan iki isim oldu. Bir kaç saat süren eleme sonuncunda Survivor'a veda eden isim
Mustafa oldu!

Oyuna devam eden kişi
Duygu oldu

Survivor 2013 Elenenen Listesi için:
https://fav10.net/f593/su...istesi-184718/

A8Oyfg6so9uLiY55tGCptjNZ.jpg

Son düzenleme:
şu duygu denen kızdan kurtulamadık gitti irrite oluyorum

hak yerini buldu aslında bozok elenmesi lazımda bozok ve tayfası duyguya karşı hal böyle olunca duygunun karşısına kim çıkarsa elenmeye mahkum ama bozok ve tayfası bunu daha idrak edebilmiş deil .bozok efendinin bu balığı ben tuttum sen yiyemezsin lafı hala kulaklarımda .bir insana yapılır mı bu özelliklede bayana .duygu ya helal olsun bu laftan sonra herşeyini ayırdı onlardan delikanlı kızmış diğerleri gibi bozok un ağzının içine bakmıyor bir yemek yada yatak için eğilip bükülmüyor oradaki bütün erkeklerden daha delikanlıymış

duygu kaldı ve smstede açık ara yapmış ama mustafaya üzüldüm keşke onun yerine bozok ve duygu kalsaydı da bozok gitseydi

Duygu neden kaldı Acun Taner gibi finale 1 adım kalaya kadar eletmeyecek duyguyu noter falan hikaye acun eliyor üyeleri :)

Duyguyu sonuna kadar destekliyeceğim. Umarım yarışmanın kazananı olur :)

- - - Ekleme - - -

Duyguyu sonuna kadar destekliyeceğim. Umarım yarışmanın kazananı olur :)