Ne yedirecekler La askerde aynısını yersin inşallahşu an hatırlamıyorumama askere gidince @denizz19 a en büyük şeyi yedirirler umarım yani bir kuzu yer herhalde çok yorulursa eğitimlerde falan
la ben meryoşla evlenip alman vatandaşlığına geçicem planım bu böylece bnm yerime askere @Çiğdem- giderNe yedirecekler La askerde aynısını yersin inşallah
Kıçın açık mı kaldı Lala ben meryoşla evlenip alman vatandaşlığına geçicem planım bu böylece bnm yerime askere @Çiğdem- gider
Fotoyu görünce kafam uçtu çok kötü yerlereBir keresinde kardeşimle kafayı sıyırıp bütün salamı yemiştik. Sanırım şöyle görünüyorduk dışardan
Olayı resmetmek baabında paylaştımFotoyu görünce kafam uçtu çok kötü yerlere
Hahah güldürdüOlayı resmetmek baabında paylaştımTabi biz dikine sokmadık ağzımıza yatay kemirdik
Şaka yapiyorum kanka üzülme
Bir keresinde kardeşimle kafayı sıyırıp bütün salamı yemiştik. Sanırım şöyle görünüyorduk dışardan
tüm totoşlar toplanmış cevap verin bakiyim konuyaSen ne yedin @denizz19
Sarp ve Celale 10 puan diğerleri sendetüm totoşlar toplanmış cevap verin bakiyim konuya
https://fav10.net/forum/threads/en-İyi-oyuncu-yarışması-sezon-finali-oylaması.268631/
konuyu oku konuyuSarp ve Celale 10 puan diğerleri sendeyada fi yi zilim yarın akşam ona göre yaparım bişeyler
Biliyoruz beekonuyu oku konuyueurovision gibi oy vericen ben 25-30 aday göndericem sen içlerinden seçip 1 -12 arası point vericen
ben şok😱Big Burger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?