Ne yedirecekler La askerde aynısını yersin inşallahşu an hatırlamıyorumama askere gidince @denizz19 a en büyük şeyi yedirirler umarım yani bir kuzu yer herhalde çok yorulursa eğitimlerde falan
![]()
la ben meryoşla evlenip alman vatandaşlığına geçicem planım bu böylece bnm yerime askere @Çiğdem- giderNe yedirecekler La askerde aynısını yersin inşallah![]()
Kıçın açık mı kaldı Lala ben meryoşla evlenip alman vatandaşlığına geçicem planım bu böylece bnm yerime askere @Çiğdem- gider![]()
Fotoyu görünce kafam uçtu çok kötü yerlereBir keresinde kardeşimle kafayı sıyırıp bütün salamı yemiştik. Sanırım şöyle görünüyorduk dışardan
Olayı resmetmek baabında paylaştımFotoyu görünce kafam uçtu çok kötü yerlere![]()
Hahah güldürdüOlayı resmetmek baabında paylaştımTabi biz dikine sokmadık ağzımıza yatay kemirdik
![]()
Şaka yapiyorum kanka üzülme
Bir keresinde kardeşimle kafayı sıyırıp bütün salamı yemiştik. Sanırım şöyle görünüyorduk dışardan
tüm totoşlar toplanmış cevap verin bakiyim konuyaSen ne yedin @denizz19![]()
Sarp ve Celale 10 puan diğerleri sendetüm totoşlar toplanmış cevap verin bakiyim konuya
https://fav10.net/forum/threads/en-İyi-oyuncu-yarışması-sezon-finali-oylaması.268631/
konuyu oku konuyuSarp ve Celale 10 puan diğerleri sendeyada fi yi zilim yarın akşam ona göre yaparım bişeyler
![]()
Biliyoruz beekonuyu oku konuyueurovision gibi oy vericen ben 25-30 aday göndericem sen içlerinden seçip 1 -12 arası point vericen
![]()
ben şok😱Big Burger![]()