Bu Forumda En Çok Kimi Seviyorsunuz

Tek tek etiketleyemeyecek kadar çoğu kişiyi seviyorum, neredeyse herkes kafa dengi. Ama number one olarak senelerdir değişmeyen ve değişmesi de pek mümkün gözükmeyen bir yoldaş ve candan arkadaşım can dostum olarak @Dosi, bu soruya verdiğim cevaptır. :bhr: ✨✨

Sus bari açık etme. Bizi birbirimize düşürme :A

Kayserili kişiler sevilmez mi @Angelica :A

Tabiii ya sevilmez mi kayserililer şeker gibi insanlardan biriyiz bee :A @Cervantes
------

Hayatım kendinizi niye seviyorsunuz hayır bnm gibi zeki çevik ahlaklı entrigan yetenekli olsanız neyse de bir aynada kendinize bakın da yazın @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @Zeyno @eskici @DarkLegenD @EmreCan dan iyi olabilirsiniz ama kendinizi sevecek Ka değil :A

:A :AKurban ol sen bize bee pis Korişşş:A
------

Forumda sevdiğim çok kişi var tek tek isim vermem zaman alabilir onlar kendini biliyor zaten :D

Tabiii ya sevilmez mi kayserililer şeker gibi insanlardan biriyiz bee :A @Cervantes
------

Forumda sevdiğim çok kişi var tek tek isim vermem zaman alabilir onlar kendini biliyor zaten :D
Bugün forumda en çok beni sevdiğini söyleyen 4. kişi oldun abla. :A Yapmayın böyle şımartıyorsunuz beni, sonra @EmreCan üzülüyor en çok onu sevmiyorsunuz diye. :D

Bugün forumda en çok beni sevdiğini söyleyen 4. kişi oldun abla. :A Yapmayın böyle şımartıyorsunuz beni, sonra @EmreCan üzülüyor en çok onu sevmiyorsunuz diye. :D

:ASenin gibi şeker bir oğlanı kim sevmez yahu sevmeyen kendine baksın önce ah ben @EmreCan ımı çok severim tek tek isim yazmadım sadece :D

Son düzenleme: