Beni tanıdığından memnun musunBurada bizle yazamazdın ozaman Bu bile birşeydir bizi tanıdın biz seni tanıdık
Bu ağır şirk yalnız ama farkında değiller. Allah'ın verdiği canı kendisinin alamama ihtimali???Onu bana Allah verdi diyenler yatağa girmezseniz karnınıza girmez o bebek her şeye dini karıştırmayın yahu
Ne şirki canım doğrusu bu sen bir kadınla cinsel münasebet kurmazsan nasıl çocuğun olacakBu ağır şirk yalnız ama farkında değiller. Allah'ın verdiği canı kendisinin alamama ihtimali???
Ben farklı bir saçmalıktan bahsettim. Aynı taraftayız ve dostuz.Ne şirki canım doğrusu bu sen bir kadınla cinsel münasebet kurmazsan nasıl çocuğun olacak
Tabikide şuan burada görmektende memnunum aktifliğin artar umarımBeni tanıdığından memnun musun
Zor ve üzücü bir konu. Bu tür durumlarda ilerisini düşünmek lazım, bana ya da eşimin başına bir şey gelirse ne olacak? Fiziksel engel dert değil ama zihinsel engel konusu her iki tarafa da zorluk yaşatacak bir konu. Üstüne üstlük yarın başımıza bir şey gelmeyeceğinin garantisi de yok. Eşimle psikolog desteği alarak ortak bir karara varırdım.Evet ilk defa böyle ciddi bir konuda anket açıyorum sanırım ama bunlar da hayatın bir gerçeği maalesef Allah korusun diye iç geçirerek yazdım konuyu. Sualim şu: evlendiniz ve eşiniz hamile kaldı. Doğum kontrolüne gittiğinizde doktor size bebeğinizin engelli doğacağını söyledi. Bu durumda ne yapardınız? Ne hissederdiniz?
Boşardım karıyı@denizz19 ortak kararla dedin ya eşin dedi ki deniz ne olursa olsun ben aldırmak istemiyorum kesinlikle doğrucam dese yine hayır aldıralım dermisin
Burada bile sıvadınAllah bu tür bir duruma kimseyi düşürmesin ama aldırmayı düşünmezdim. Sonuçta kendi düşünceme göre bu dünyada sıvan için varız. Eğer öyle bir çocuk nasip olmuşsa sana bunun karşılığında senin de sabrın test ediliyor demektir. Ve bu sabrın da mükafatı çok olur elbet...
Kaçırmam böyle fırsatları bilirsin.Boşardım karıyı
Burada bile sıvadın
Bu dünyada ne için varsın bir daha bak bence yazdığınaKaçırmam böyle fırsatları bilirsin.
Bu dünyada bir çok şey için varım ama şuan felsefe yapacak durumda değilim.Bu dünyada ne için varsın bir daha bak bence yazdığına
Bu dünyada sınav için varım yerine sıvan yazmışsın onu diyorum saftirikBu dünyada bir çok şey için varım ama şuan felsefe yapacak durumda değilim.
Bu dünyada ne için varsın bir daha bak bence yazdığına