konuyu okursan rakipler olduğunu ancak MY tarafından etkisiz hale getirildiklerini görürsünRakibi yok doğru düzgün onu gerçek başarılarda kullanıyorum.
konuyu okursan rakipler olduğunu ancak MY tarafından etkisiz hale getirildiklerini görürsünRakibi yok doğru düzgün onu gerçek başarılarda kullanıyorum.
mns sonuçlarında öyledirçarşambanın kral dizisi VİCDAN dır)
hatırlatmakta faya var bazıları kafalarındaki gerçeklere göre coşuyorlar sık sıkZaten efsane demiyormuyuz ispata ne gerek vardı.
mns sonuçlarında öyledir
hatırlatmakta faya var bazıları kafalarındaki gerçeklere göre coşuyorlar sık sık
umarım başlama vuruşunu sezon sonuna ka her bölüm yapabilir çarşambalarımns tns farketmez vicdan çarşamba affetmez menopozluyu transit geçiyor
dizim başladı ben kaçtım
umarım başlama vuruşunu sezon sonuna ka her bölüm yapabilir çarşambaları
sen beğendiğine göreyapar yapar kanal dizinin arkasında duruyor,(tahtaya vuralım bu lafı dediğimizde.... inadına yaşamakda iddialı başlamıştı senarist diziyi p.ç etti.... bunda senaryo istikrarlı ilerliyor
Muhteşem Yüzyıl'ın başarı konularına beni etiketlemene gerek yok.sen beğendiğine göre
acunun çaresizliği konuya eklendi
@EveN @destere @OzaN @Forumdash @hayret bi şey @denizz19 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @xBUGRAx
sen beğendiğine göre
acunun çaresizliği konuya eklendi
@EveN @destere @OzaN @Forumdash @hayret bi şey @denizz19 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @xBUGRAx
olsun yine de bilgin olsun diye etiketliyorumMuhteşem Yüzyıl'ın başarı konularına beni etiketlemene gerek yok.
istersen bu gece forumda olma çünkü bu daha ilk konu
eminim kullanırlar @EveN in durumundan sonra eminimhahahah muhteşem yüzyıl sevmiyorum ve sürekli laf ediyorum ama dediğin doğru laf edenler taş olur bşlığı varya evet çevrem banada taş kelimesini sık sık kullanır
karagül ün 5 lere düşmesini istemem
hayaller hayallerO imkansız canım benim.Muhteşem düşmesinde
O imkansız canım benim.Muhteşem düşmesinde
pazar olmaz tüm liseliler evde total dizileri tavan yapar as ya da kvp birinci oluraslında gün birincisi tüm dizileri pazar gününe alıp çarpıştırmak lazım bakalım kim kırılacak kim ayakta kalacak?
pazar olmaz tüm liseliler evde total dizileri tavan yapar as ya da kvp birinci olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?