''Hepsi'' demeni beklemiştim.10.000 defa da dinlesem asla bıkmayacağım: Bir Derdim Var
Candan Erçetin?
Çok sevdiğim onlarca şarkısı var ama Bir Derdim Var sadece mvö'nün değil genel olarak en sevdiğim şarkı galiba, o yüzden diğerlerine göre oldukça baskın.''Hepsi'' demeni beklemiştim.
Gamsız Hayat
Mabel Matiz?
Kupa Kızı Ve Sinek ValesiÇok sevdiğim onlarca şarkısı var ama Bir Derdim Var sadece mvö'nün değil genel olarak en sevdiğim şarkı galiba, o yüzden diğerlerine göre oldukça baskın.
Gel
Teoman?
Sil BaştanKupa Kızı Ve Sinek Valesi
Şebnem Ferah?
cardigan Dönem dönem değişiyor.Sil Baştan
Taylor Swift?
Klibi hakkında bir kitap yazılıp basılmış.Yine dinlemediğim bir grup, şu an losing my religion'ı dinliyorum da pek benlik değiller gibi.
Abba?
Edit : Everybody Hurts iyiymiş.
Niye hep bilmediğim yerlerden geliyorsun 😡 15 saniye göz atıp kapattım, hiç benlik değiller. Rap sevmem.Waterloo tabii ki.
2Pac?
Spotify'dan dinledim, klibi izlemedim. Ama şu an 2.kez dinliyorum sardı gibi.Klibi hakkında bir kitap yazılıp basılmış.
Grammy alamadı diye en çok tepki gören şarkı olduğunu da belirteyim.
Hepsi çok tanıdık aslında. @dreamy biliyordur mesela eminim.Niye hep bilmediğim yerlerden geliyorsun 😡 15 saniye göz atıp kapattım, hiç benlik değiller. Rap sevmem.
Aşkın Nur Yengi?
İlk dinlediğimde bana da sıkıcı gelmişti ama dinleye dinleye hem sözlerin hemde klibin bir başyapıt olduğunu yavaş yavaş anlaşılıyor. İnternette hakkında yüzlerce makale yazılmış.Spotify'dan dinledim, klibi izlemedim. Ama şu an 2.kez dinliyorum sardı gibi.
R.E.M. ve Scorpions'u duymuştum da dinlemedim. Diğerini dinlemedim. Niye müzik cahili iması yapıyorsun ki
Yemin ederim bilerek yapmıyorum.R.E.M. ve Scorpions'u duymuştum da dinlemedim. Diğerini dinlemedim. Niye müzik cahili iması yapıyorsun ki
Yine dinlemediğim birisi Spotify'a baktım 20 bin dinleyicisi var, az bilindik bir şeyler sorsana
Rolling Stones?
Ya 20.000 dinleyicisi olan kadından kült şarkıları olan birisiymiş gibi bunları dinlemedim deme sakın diye bahsediyorsun.Yemin ederim bilerek yapmıyorum.
Bunları dinlemedim deme sakın bana...
---------------------------------------------------
Pek dinlemem ama Satisfaction fena değildir.
Özlem Tekin?