TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta

8. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Rap Müzikler

Oy: 0 0.0%
  • 2010 Sonrası Yabancı Pop Şarkılar

• Caz Müzik

• Gökhan Türkmen Şarkıları

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Sallamak parayla mı?
Benim her cümleme, kelimeme, kullandığım harfe takılıyorsun, ben buna takılınca mı şey oldu.

Ben bu gazla iki güne evlenir 1 haftaya Tango starı olurum.

Amin, inşallah güzel kardeşim.
sende inşallah.
Hadi inşallah, artık küçük Ömerlerin vakti geldi.

Ben tangocumu buldum zaten.
Ama tango yapacak cesaretim yok açıkcası belki düğünde olur ama biz Erzincanlıyız yani o düğünde halaydan başka bir şey olmaz.

Uzun bir düşünmeden sonra Ankara havaları dedim ben şimdiden herkese başarılar diliyorum
@mrt-06 atacanım şimdiden emeğine sağlık ablam

İtiraf ettim ama sallıyorum diye. Sen diretiyosun hep

Ben o kadar takılmasaydım zamanında, şimdi Admin olamazdınız beyefendi

İtiraf ettim ama sallıyorum diye. Sen diretiyosun hep

Ben o kadar takılmasaydım zamanında, şimdi Admin olamazdınız beyefendi
Bugünlerde bana kafayı taktın ettiğim bedduadan ötürü herhalde.

Şimdi de kendine pay çıkarıyor hiç unutmam aylık favori editörlerde 1. olduğumda boşluktan oluyorsun diyordun bak gör 4 sene sonra boşluktan mıymış.
Bunu da yeri gelmişken söyleyeyim içimde kaldı yıllarca.

Yazmayı benden öğrendin unutma. Daha virgül koymayı bile bilmiyodun 😎
Ben öğretmesem sana o Türkçeyle seni editör yaparlar mıydı? 😎

Benim sayemde Editör oldun. Boşluktan tabii. Eski modlar falan emekli oldu, mod oldun. Sonra Supermod kalmadı sitede, sen oldun. darksaal ortadan kayboldu co-admin oldun. Admin boşluğundan da admin oldun tabii. OzaN çekilmese asla admin olamazdın

Çok kötüyüm

Canım o benim kendi yazı tarzımdı o zamanlar ergen olduğum için farklılık katmak amacıyla yazıyordum yoksa öyle bir Türkçe olamaz yani.

Aslında okuyunca mantıklı geldi gerçekten böyle oldu.

Canım o benim kendi yazı tarzımdı o zamanlar ergen olduğum için farklılık katmak amacıyla yazıyordum yoksa öyle bir Türkçe olamaz yani.

Aslında okuyunca mantıklı geldi gerçekten böyle oldu.
O nasıl bir tarz . Tarzın böyleydi , noktalamadan önce boşluk bırakmak cümle sonuna nokta koymasan daha az batar göze yani o derece . Ama neyse ki başardım .
,
,

O nasıl bir tarz . Tarzın böyleydi , noktalamadan önce boşluk bırakmak cümle sonuna nokta koymasan daha az batar göze yani o derece . Ama neyse ki başardım .
,
,
Ergenlik işte tamam daha fazla detaya inme birde örnekle gösteriyor ya. .ss