Gecti artikÇok surat yaptın bugün o yüzden teklif etmedim .ss restoranda ederim
Beni havada kapacak kız bulurum sen derdine yan o zamanGecti artik
Öyle bir şey yok sürekli 1 vermiyorum ki sana, sen kendini buna şartlandırmışsın asıl@Bully artık kalırsam burada bana hep 1 ver senden ricam.
İnşallah her hafta paylaşmaya devam ederiz bu şarkıyı
Öyle bir şey yok sürekli 1 vermiyorum ki sana, sen kendini buna şartlandırmışsın asıl
İçlerinden en zayıfı Evlenmene Bak geldi bana, Zorun Ne Sevgilim böyle almazdı mesela. ss
Kesinlikle sana karşı bir art niyetimin olmadığını bilmeni isterim, niye olsun ki hem?
1) AfitapBen sonuçları yükleyene kadar tahminleri alalım.
@Bully @denizz19 @batuhankaralar @MayısKralı @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @dosimosi
Elenen Cigdem1) Afitap
2) Bangır Bangır
3) Sen Sevda Mısın
şeklinde olabilir ikinci ben de olabilirim belki
Eleneni kestiremiyorum. ss
Elenen Mustafa Sandal1) Afitap
2) Bangır Bangır
3) Sen Sevda Mısın
şeklinde olabilir ikinci ben de olabilirim belki
Eleneni kestiremiyorum. ss
İşte seçebilsen iyi verirdim diyerek art niyetli olmadığımı göstermek istedim.Zorun Ne Sevgilim'i seçemediğimi biliyorsun.
Hep 1 vermiyorsun ama geçen hafta bile düşük verdin Rihanna'nın tüm şarkılarını ayrıntısına kadar mı biliyordun meselada Diamonds diğerlerine göre düşüktü. Tek o haftada değil bahanende hep aynı madem bende iyiysem bir hafta yüksek ver.
Bana art niyetinin olduğunu söylemiyorum ama oy verirken çoğu kişinin dikkat ettiği şeylerden biride geçen haftalarda verdiği puanlar keşke sende bunuda göz önünde bulundursan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?