TVen Bu Şarkı Benim 8. Hafta (Sonuçlar)

@Bully'nin oyları;
Ahmad (Simge - Yankı) 7
Çiğdem- (Mustafa Sandal - Ben Olsaydım) 6
denizz19 (Sila - Afitap) 5
batuhankaralar (Sıla - Yan benimle) 4
FaJi (Ayla Çelik - Bağdat) 3
Harunnn60 (Gülşen - Bangır Bangır) 2
MayısKralı (İrem Derici - Evlenmene Bak) 1
yine o şarkı @Bully :bhr:

Zengin oyuncu kadrosu ve muhteşem hikayesiyle Pazar 20.00'da...!

@Bully artık kalırsam burada bana hep 1 ver senden ricam.
Öyle bir şey yok sürekli 1 vermiyorum ki sana, sen kendini buna şartlandırmışsın asıl :A

İçlerinden en zayıfı Evlenmene Bak geldi bana, Zorun Ne Sevgilim böyle almazdı mesela. ss

Kesinlikle sana karşı bir art niyetimin olmadığını bilmeni isterim, niye olsun ki hem? :D

Öyle bir şey yok sürekli 1 vermiyorum ki sana, sen kendini buna şartlandırmışsın asıl :A

İçlerinden en zayıfı Evlenmene Bak geldi bana, Zorun Ne Sevgilim böyle almazdı mesela. ss

Kesinlikle sana karşı bir art niyetimin olmadığını bilmeni isterim, niye olsun ki hem? :D

Zorun Ne Sevgilim'i seçemediğimi biliyorsun.

Hep 1 vermiyorsun ama geçen hafta bile düşük verdin Rihanna'nın tüm şarkılarını ayrıntısına kadar mı biliyordun meselada Diamonds diğerlerine göre düşüktü. Tek o haftada değil bahanende hep aynı madem bende iyiysem bir hafta yüksek ver. :)

Bana art niyetinin olduğunu söylemiyorum ama oy verirken çoğu kişinin dikkat ettiği şeylerden biride geçen haftalarda verdiği puanlar keşke sende bunuda göz önünde bulundursan.

Zorun Ne Sevgilim'i seçemediğimi biliyorsun.

Hep 1 vermiyorsun ama geçen hafta bile düşük verdin Rihanna'nın tüm şarkılarını ayrıntısına kadar mı biliyordun meselada Diamonds diğerlerine göre düşüktü. Tek o haftada değil bahanende hep aynı madem bende iyiysem bir hafta yüksek ver. :)

Bana art niyetinin olduğunu söylemiyorum ama oy verirken çoğu kişinin dikkat ettiği şeylerden biride geçen haftalarda verdiği puanlar keşke sende bunuda göz önünde bulundursan.
İşte seçebilsen iyi verirdim diyerek art niyetli olmadığımı göstermek istedim.

Diamonds'ı sevmiyordum o da şanssızlık :D

Dediğini dikkate alacağım bakalım :A

SONUÇLAR İLK MESAJA EKLENDİ...!

@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @Yakamoz-Asi @destere

@mrt-06 60 mesaji gectim :) Modum dusmeseydi daha cok yazardim. gerci yarisi sarki paylasimiydi