Sonra @vadikızı objektif değil deyince suçlu oluruz. Neyse yine haklı çıktım.
hee senin haksız olmadığın bir zaman varmı ki zaten yine rihanna olacak devam et düşünmeye sen
@sokak sanati hiç bir zaman haklı olmadın olmayacaksında kusura bakma
Sonra @vadikızı objektif değil deyince suçlu oluruz. Neyse yine haklı çıktım.
Karadeniz'e desteğini bekleriz Turkuazz
Ne alaka biz de değiştik
Ee sana da yaranmak İçin oy veren varBana dün dedi karşısında Sıla olmazsa veririm dedi şimdi amacının aslında sana yaranmak olduğu ortaya çıktı. Her şey o kadar göz önünde ki.
Konsepte daha bakmadım ama baştan sözüm bulunuyor bu haftalık başka kategoriye kullanacağım haftaya kullanırımKaradeniz'e desteğini bekleriz Turkuazz
Ne alaka biz de değiştik
hee senin haksız olmadığın bir zaman varmı ki zaten yine rihanna olacak devam et düşünmeye sen
Kırdın kalbimiKonsepte daha bakmadım ama baştan sözüm bulunuyor bu haftalık başka kategoriye kullanacağım haftaya kullanırım
Tamamda ancak sabah kullanırım telefondan kullanamıyorum baştan sözüm bulunuyor biliyorumLaa 1 Rihanna diyecen altı üstü. Dün konuda söz verdin.s.s
Bana dün dedi karşısında Sıla olmazsa veririm dedi şimdi amacının aslında sana yaranmak olduğu ortaya çıktı. Her şey o kadar göz önünde ki.
Kıskanmayalım lütfen. Senin yalakan da sana oy attıDün bana Rihanna derim dedin karşısında Sıla olmazsa ama şimdi ki tavır tam sana yakışır. Yaranmaya çalışan yapışkan tavrı bu. Şimdi seni daha çok sevdiler şimdi sana daha cok gülüyorlar şimdi seninle daha çok konuşacaklar.)
Ee sana da yaranmak İçin oy veren var
Sıla olmazsa veririm dedim Sıla vardı sılaya verdim tamam mı yeter artık! bee
Yalnız dipnot geçeyim kimsenin etkisi olmadan Karadeniz dedim.Oha Karadeniz müzikleri ne ara 7 oldu, ne oluyoruz. 😱
Az önce şirinlikler yapıyordu oysa kiSıla olmazsa veririm dedim Sıla vardı sılaya verdim tamam mı yeter artık! bee
Tamamda ancak sabah kullanırım telefondan kullanamıyorum baştan sözüm bulunuyor biliyorum
Dün bana Rihanna derim dedin karşısında Sıla olmazsa ama şimdi ki tavır tam sana yakışır. Yaranmaya çalışan yapışkan tavrı bu. Şimdi seni daha çok sevdiler şimdi sana daha cok gülüyorlar şimdi seninle daha çok konuşacaklar.)
Laf mı çarpıyon bakim sen bana .ssYalnız dipnot geçeyim kimsenin etkisi olmadan Karadeniz dedim.
Kıskanmayalım lütfen. Senin yalakan da sana oy attı
Az önce şirinlikler yapıyordu oysa ki
İkinizin burdada çarpışacağını bilmiyordum yaKırdın kalbimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?