2.5 saat sürmez abla ne yaptın.
Denedimde kafam karisti cunku cok isveccede yazdigim icin tek bir klavyede kalamiyorumTelefonun akıllıysa klavyene Türkçe dil paketi yüklesene.Türkçe karakterli olur klavyen.
Hadi başlayalım Rihanna kılıklı elensin2.5 saat sürmez abla ne yaptın.
hhahaha yarım saatde kalan süreyi hesaba katmıstım ama tam gece 12 kadar sürdürmeden biraz erken bitiriyorsun evet cnm2.5 saat sürmez abla ne yaptın.
Ters tepti yani.Denedimde kafam karisti cunku cok isveccede yazdigim icin tek bir klavyede kalamiyorum
Tam 22.00'da başlıycam şuan biraz işim var da.Hadi başlayalım Rihanna kılıklı elensin
Tahminleri alalım.hhahaha yarım saatde kalan süreyi hesaba katmıstım ama tam gece 12 kadar sürdürmeden biraz erken bitiriyorsun evet cnm
Daha Ne diyeyim yaptım tahminimi inşallah aminTers tepti yani.
Tam 22.00'da başlıycam şuan biraz işim var da.
Tahminleri alalım.
Rihanna tarih yazacak bu gece ayoll aynı anda hem 1. hemde sonuncu olacakTers tepti yani.
Tam 22.00'da başlıycam şuan biraz işim var da.
Tahminleri alalım.
rihannaya düşük verirken için acımadımı bee ben musti haftası olsa düşük veremezdim oy kullanamzdım sanırımKendimle gurur onur şeref... duyuyorum. Resmen ilklerin adamı oldum muhteşem oluşumum ile. İyi ki varım.
Cemal hem kaçiyor hem gelmiyeyim oraya diyor HasibeyeAynen çok komik kadın ya
Hasibeden korkmayan ölsünCemal hem kaçiyor hem gelmiyeyim oraya diyor Hasibeye
rihannaya düşük verirken için acımadımı bee ben musti haftası olsa düşük veremezdim oy kullanamzdım sanırım
forum çöktü az önce yeni girebildimForum mu yavaş yoksa benim net mi.
Bende hata benim telefonda sandimHer şarkısı iyi ama her şarkısı muhteşem değil. Genel olarak yarıştığım sıraya göre oyladım.
Forum Ağır Rihanna kalitesini kaldıramıyor çok yavaş.s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?