TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

Hadi yardım edeyim
Şayn bırayt layka daymınd (Şahin bırak rakı dayımın
)
Diss atacaktım da son anda yırttın hadi

Şarkıyı sevmediğim için jetonun düşmemesi normal

Ama birinci olacak gibisin tebrik ederim

Ve son oy... @MayısKralı'nın oyları;
batuhankaralar (Where You Have Been) 5 (Efsane)
Faji (Only Girl) 2 (Sana yüksek verecektim ama yine yapamadım, şarkını seviyorum
Ahmad (This Is What You Came For) 7 (Bu şarkıyı Lena'da söylüyor uu-uu kısmı sıkıcı ama güzel.
)
Bully (Don't Stop The Music) 8 (Iyy sana tam vermek istemezdim.ss)
Çiğdem- (Love The Way You Lie) 4
denizz19 (Man Down) 6 (Elenmek istediğini söyledin kaç defa ama sevdiğim bir şarkısıyla gelmişsin bu şarkının elenmesine üzülürüm)
sokak sanati (We Found Love) 3 (Şimdi bana kızacaksın ama ben kişiye göre oy vermem biliyorsun beni, bu hafta konsept için çok çabaladın destekte verdim ama bu şarkı çok dinlediğim bir şarkı değil.
)
Harunnn60 (Rude Boy) 1

Bu ne abi?

TOPLAM SONUÇLAR, ELENEN İSİM VE İLK 3'DEKİ YARIŞMACILAR. 10 DK SONRA İLK SAYFADA OLACAK....!

La @MayısKralı ben elenmek istiyorum demedim ki o tamamen haftanın senaryosuydu
ama teşekkürler bana iyi ders verdin

Şok şok şok neler oluyor

http://www.fanatik.com.tr/2015/12/10/rihanna-benzema-ve-hamiltonla-sadece-sevistim-636394

Kişiye göre oy vermedim ve verilmesinide beklemezdim kimseden en azından kabul edilmesini beklemezdim. Herkese iyi akşamlar sonucu bekliyoruz.

@MayısKralı eyvallah harikasın

Benden MusicSurvivor yeni sezonda Dalkılıç'a tam destek

Okurken gözüm yoruldu ama değdi.

Bu ne bağnaz yapı yaa. Sadece memesi için yada cinsel organı için birliktelik yaşanabilir, şu dönemde çok çok normal. Hele ki Avrupada ABD'de. Takıldık diyen çok yani neye takıldıkları belli zaten.
İnsan dünyaya bir kere geliyor ve istediğini yapmalı bence. Rihanna'yı bu konu da sonuna kadar destekliyorum.

Turkuazz ve kukla dışında kimse eski yarışmacılardan oy vermemis. Helal olsun bana yine tesbit gibi tesbit yapmışım.