A desem.B diyecek zihniyette bir muhalefet yeteneğine sahip kişileri @RüzgarGülü gel istersen bu gece de savun. Şarkılar kötü diyorum alakasız diyorum boş boş iyi muhteşem diyorlar bu kadar algılar kuyularda.
hhahah buda vazgeçilmezlerden tabi bitterli versionu çok iyi olmuşO ne kız şu dururken
Alın bunu buradan.Jüri Başkanımız @dosimosi'nin oyları;
Bu haftaki oylamam yapılan hareketleri protesto amaçlı bu şekilde yapılmıştır. Bir çoğumuzun reel hayatta uğrastığı bir sürü anlatamadığımız sorunlar oluyor ve bu foruma biraz sıkıntılardan bir nevi uzak kalmak için takılıyoruz çünkü bir çoğumuz için ikinci bir aile ikinci bir dünya burası ama malesef burdada can sıkıcı mevzuları yaşıyoruz. Birisi senden birşey ister kırmazsın ama adına menfaat yalakalık denilir. Birine değer verirsin hatalarını görmezden gelirsin adına çıkar amaçlı yada oyuncağı olunmuş denilir. Egolarınızı tatmin etmek için birilerini ezeceğinize önce bi kendinize bakın. Umarım bundan sonra daha seviyeli tartışmalarda bulunursunuz. Atacana sabırlar diliyorumHerkese bol şans işte puanlarım:
2 batuhankaralar (Where You Have Been)
2 Faji (Only Girl)
2 Ahmad (This Is What You Came For)
2 Bully (Don't Stop The Music)
2 Çiğdem- (Love The Way You Lie)
2 denizz19 (Man Down)
2 MayısKralı (Diamonds)
2 sokak sanati (We Found Love)
2 Harunnn60 (Rude Boy)
2 sana cok bileAşkım @dosimosi bana 3 vermeliydin nerede o ateş böceği günlerimiz
tek iyi oy benimki gibi görünüyor ayollJüri Başkanımız @dosimosi'nin oyları;
Bu haftaki oylamam yapılan hareketleri protesto amaçlı bu şekilde yapılmıştır. Bir çoğumuzun reel hayatta uğrastığı bir sürü anlatamadığımız sorunlar oluyor ve bu foruma biraz sıkıntılardan bir nevi uzak kalmak için takılıyoruz çünkü bir çoğumuz için ikinci bir aile ikinci bir dünya burası ama malesef burdada can sıkıcı mevzuları yaşıyoruz. Birisi senden birşey ister kırmazsın ama adına menfaat yalakalık denilir. Birine değer verirsin hatalarını görmezden gelirsin adına çıkar amaçlı yada oyuncağı olunmuş denilir. Egolarınızı tatmin etmek için birilerini ezeceğinize önce bi kendinize bakın. Umarım bundan sonra daha seviyeli tartışmalarda bulunursunuz. Atacana sabırlar diliyorumHerkese bol şans işte puanlarım:
2 Faji (Only Girl)
2 denizz19 (Man Down)
2 MayısKralı (Diamonds)
2 Harunnn60 (Rude Boy)
Öğretmenle doğru konuş. 😡Alın bunu buradan.
ne ha oy kullanmisim ha kullanmamisim hepinize 9 versemde değisen birşey yokAlın bunu buradan.
Sen bana kızamazsın2 sana cok bilesanada innailmaz kizdim ben 😡
Şahane bir yazı olmuş @dosimosi inşallah gereken dersler çıkarılır bu yazıdanJüri Başkanımız @dosimosi'nin oyları;
2 Faji (Only Girl)
2 denizz19 (Man Down)
2 MayısKralı (Diamonds)
2 Harunnn60 (Rude Boy)
Cahilliğine vuruyorum ve bu 5 yıllık espriyi çözebilmen için seni kendinle başbaşa bırakıyorum ama tabi bunun için İngilizce telaffuz ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?