Aynen sildimde niye silmiştim hatırlamıyorum
Bilmiyorum valla tam şarkıyı dinledim yorum yazacaktım baktım silinmiş
Aynen sildimde niye silmiştim hatırlamıyorum
@Çiğdem- söylese bu kadar güzel olmaz dedin ya bende ama söylerken oynasa bu şekilde harika olur dedim
sen o yorumu nerden keşfettin@Çiğdem- le özelimizemi giriyon napıyon ben orayı sırf hogathayla ikimiz paylaşıyoruz sanıyordum
Gözüm her yerde üstünüzde
sen o yorumu nerden keşfettin@Çiğdem- le özelimizemi giriyon napıyon ben orayı sırf hogathayla ikimiz paylaşıyoruz sanıyordum
hhahah forum dısındada takip ediyormus seni bully destereGözüm her yerde üstünüzde
Görevimi başarıyla yerine getirdiğime göre konuyu terk edebilirim
O daha saklambaç bile oynayamıyordur.
@vadikızı bu şarkısı nasıl eğer @sokak sanati destek verirse bu kadın ile de katılabilirim MS'ye, çok sevmeye başladım
İyi hayrını gör ben bu sezon jüri başkanı olacağım artık yarışmam
Sen yarışmacısın ayoll çünkü bizim zaten kadrolu başkanımız varİyi hayrını gör ben bu sezon jüri başkanı olacağım artık yarışmam
Allstar olursa yarış Ariana reyizi mahrum etme bizdenBu sezon yabancı gelmek istiyorum bende Lena mı Zara Larsson mu karar veremedim
Bu arada Selena Gomez istemiyor musun
Haftaya ankette Rihanna da olacak elenme bu hafta bence.Yok ben yarışmam artık. Neslihan hayal kırıklığından sonra imkansız.
Yok Selenanin 10 iyi şarkısı var bence seç onu.
Sen yarışmacısın ayoll çünkü bizim zaten kadrolu başkanımız var
O daha saklambaç bile oynayamıyordur.
@vadikızı bu şarkısı nasıl eğer @sokak sanati destek verirse bu kadın ile de katılabilirim MS'ye, çok sevmeye başladım
Seçim olacak zaten.
Haftaya ankette Rihanna da olacak elenme bu hafta bence.
Yok ben yarışmam artık. Neslihan hayal kırıklığından sonra imkansız.
Yok Selenanin 10 iyi şarkısı var bence seç onu.
Seçim olacak zaten.
Tam tersine yine haksız olan taraf sensin.Haklı olduğum için böyle kapatmaya çalıştın
@destere'yi de bitireceğiz büyük resme ihanet etti.Kaanda destek verir destereyi atarız aşağı süper olur.
Ben Selena sevmiyorumLena mı Zara mı
Neslihan işi için pek büyük konuşma, belki Beren ile yarışma fırsatı bulursun 😛
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?