Aynen sildimde niye silmiştim hatırlamıyorum![]()
Bilmiyorum valla tam şarkıyı dinledim yorum yazacaktım baktım silinmiş
Aynen sildimde niye silmiştim hatırlamıyorum![]()
@Çiğdem- söylese bu kadar güzel olmaz dedin ya bende ama söylerken oynasa bu şekilde harika olur dedim![]()
sen o yorumu nerden keşfettin@Çiğdem- le özelimizemi giriyon napıyon ben orayı sırf hogathayla ikimiz paylaşıyoruz sanıyordum
![]()
Gözüm her yerde üstünüzde
sen o yorumu nerden keşfettin@Çiğdem- le özelimizemi giriyon napıyon ben orayı sırf hogathayla ikimiz paylaşıyoruz sanıyordum
![]()
hhahah forum dısındada takip ediyormus seni bully destereGözüm her yerde üstünüzde
Görevimi başarıyla yerine getirdiğime göre konuyu terk edebilirim![]()
O daha saklambaç bile oynayamıyordur.
@vadikızı bu şarkısı nasıl eğer @sokak sanati destek verirse bu kadın ile de katılabilirim MS'ye, çok sevmeye başladım![]()
İyi hayrını gör ben bu sezon jüri başkanı olacağım artık yarışmam![]()
Sen yarışmacısın ayoll çünkü bizim zaten kadrolu başkanımız varİyi hayrını gör ben bu sezon jüri başkanı olacağım artık yarışmam![]()
Allstar olursa yarış Ariana reyizi mahrum etme bizdenBu sezon yabancı gelmek istiyorum bende Lena mı Zara Larsson mu karar veremedim
Bu arada Selena Gomez istemiyor musun![]()
Haftaya ankette Rihanna da olacak elenme bu hafta bence.Yok ben yarışmam artık. Neslihan hayal kırıklığından sonra imkansız.
Yok Selenanin 10 iyi şarkısı var bence seç onu.![]()
Sen yarışmacısın ayoll çünkü bizim zaten kadrolu başkanımız var![]()
![]()
![]()
O daha saklambaç bile oynayamıyordur.
@vadikızı bu şarkısı nasıl eğer @sokak sanati destek verirse bu kadın ile de katılabilirim MS'ye, çok sevmeye başladım![]()
Seçim olacak zaten.
Haftaya ankette Rihanna da olacak elenme bu hafta bence.![]()
Yok ben yarışmam artık. Neslihan hayal kırıklığından sonra imkansız.
Yok Selenanin 10 iyi şarkısı var bence seç onu.![]()
Seçim olacak zaten.![]()
Tam tersine yine haksız olan taraf sensin.Haklı olduğum için böyle kapatmaya çalıştın![]()
@destere'yi de bitireceğiz büyük resme ihanet etti.Kaanda destek verir destereyi atarız aşağı süper olur.![]()
Ben Selena sevmiyorumLena mı Zara mı
Neslihan işi için pek büyük konuşma, belki Beren ile yarışma fırsatı bulursun 😛