içimiz baylır gıy gıy2 gün önce Beethoven dinletisine gittim klasik müziği sevmeye başladım bence sen de denemelisin
içimiz baylır gıy gıy2 gün önce Beethoven dinletisine gittim klasik müziği sevmeye başladım bence sen de denemelisin
@mrt-06 e baksana bizim isteğimizi hiç bamyasına bile takmamışiçimiz baylır gıy gıy
Zaten saygısızlık yapmıyorum sen kendi fikrini savunuyorsun ben de kendiminkini, madem "eleştiri" yapıyorsun benim de cevap vermem gerekmez mi?Benim doğrum bu, lütfen sende benim doğruma saygı göster. Ben seni hedef almadım, forumumuzda bu kadar müzik etkinliği var ancak herkes bir pop düşkünü kendimide dahil ediyorum Arabesk konseptinde çoğu kişi daha nasıl bir şarkı seçeceğimizi bile bilmiyorduk.
O aklımdaydı da gelecek haftanın anketine koyayım dedim seçilirse rekabet açısından daha heyecanlı olur.@mrt-06 e baksana bizim isteğimizi hiç bamyasına bile takmamışankara havası konsepti istemiştim ses seda yok pis codmindenbirde oy zamanı gelince oy at diyip yırtınır bunlara iyilik yaramaz valla
meşgul falan anlamayız her üyeye eşit mesafede saydırmalı
harika olur aslında bölgesel türk halk müziği yarışmasıda yapabilirsin bir araO aklımdaydı da gelecek haftanın anketine koyayım dedim seçilirse rekabet açısından daha heyecanlı olur.Koycam yani onu da.
Pop desem oyum boşa gidicekti ayoll oyüzden rock dedim bendeRock müzik diyenler acaba kaç kez rock dinledi yahu merak ettim.Pop ağırlıklı bizim forum.
Zaten saygısızlık yapmıyorum sen kendi fikrini savunuyorsun ben de kendiminkini, madem "eleştiri" yapıyorsun benim de cevap vermem gerekmez mi?
"Stratejik oy" mevzusunu atlamışım, onu ben ciddi yazmadım yarışmada kaos olsun diye öyle dedim ama sen forumdan çıkmışsın online sanıyordum, sabah gördüğünde farklı yorumlamışsın.
Çoğunluğun dediğine saygı göstermek zorundayız pop da bir müzik türü, ankette olmaması büyük eksizlik olur. Fakat dediğim gibi daha hiç direkt olarak "pop" seçilmedi, bunu da gözardı etme.
Karadeniz yarışması yapmıştık aslında "Hey Gidi Karadeniz".meşgul falan anlamayız her üyeye eşit mesafede saydırmalımayıs böcüğüne saydırırken bizi görmezden gelmesini kabullenemeyiz
harika olur aslında bölgesel türk halk müziği yarışmasıda yapabilirsin bir arakaradeniz havası doğu havası akdeniz havası
yalnız ben karadenizi desteklerim her türlü
Ne yapıyormuşum.
@MayısKralı ile cilveleşmeni kıskanmıs @destere birazda onla ilgilen ayollmeşgul falan anlamayız her üyeye eşit mesafede saydırmalımayıs böcüğüne saydırırken bizi görmezden gelmesini kabullenemeyiz
harika olur aslında bölgesel türk halk müziği yarışmasıda yapabilirsin bir arakaradeniz havası doğu havası akdeniz havası
ben bölgelerin rekabetinden bahsetmiştimKaradeniz yarışması yapmıştık aslında "Hey Gidi Karadeniz".
Rock müzik diyenler acaba kaç kez rock dinledi yahu merak ettim.Pop ağırlıklı bizim forum.
yok cilveleşme işini seninle yaparız
şebnem ferah tamamda diğer isimleri kimse sevmiyor onları boşuna yazmışsınŞebnem Ferah, Teoman, Manga seviyor forum bu isimlerin hakkını yeme bence.
meşgul falan anlamayız her üyeye eşit mesafede saydırmalımayıs böcüğüne saydırırken bizi görmezden gelmesini kabullenemeyiz
yok cilveleşme işini seninle yaparızaraya başkasını katma hogatha
şebnem ferah tamamda diğer isimleri kimse sevmiyor onları boşuna yazmışsın
Pop dışında birçok farklı kategoriyi her hafta sunuyorum ve direkt olarak pop seçilmedi, bakış açın yanlış seçtiğimiz düetler, 90'lar, yeşilçam vs. her türlü müzik türünden şarkılar gördük, o zaman bende derim ki yether x müzik türünden sıkıldım çünkü 90'lar, Düetler, Yeşilçamda vardı mantıklı mı bu? Şuan müzik türlerinden belirgin olarak seçilen konsept fantazi arabesk oldu, pop da diğer türlerle aynı durumda. Rock seçildiğinde ikinci seçilen müzik türü olacak.Ben pop olmasın demiyorum, sadece pop dışında bir şeylerde olsun diyorum. Elbette pop olmadı ama seçilen Düetler ve 90'larda poptan farksız değildi sende bunu kabul et.
Ayrıca popada karşı değilim eğer 2000-2005 Pop, sadece yerli olmasaydı ona kullanacaktım oyumu.
Hey Gidi Karadeniz vardı @mrt-06 nın dediği gibi ama sen yazları olmuyorsun
yok cilveleşme işini seninle yaparızaraya başkasını katma hogatha
Oda yarım kaldı malesef büyük finali yapılamadan yayından kaldırıldı ayollKaradeniz yarışması yapmıştık aslında "Hey Gidi Karadeniz".
orda yoktum ama hakeden kazanmışHey Gidi Karadeniz vardı @mrt-06 nın dediği gibi ama sen yazları olmuyorsun
Birazdan sizi Stranger Think konusundan etiketliycem, olaylar olaylar ne diziymiş. 😱yok cilveleşme işini seninle yaparızaraya başkasını katma hogatha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?