İşte bu yönden bakınca da karar saçma oldu.
Ablam sana zahmet olmazsa bana bir özet geçsene ne oldu ne kuralından bahsediyosunuz😳
İşte bu yönden bakınca da karar saçma oldu.
Çoğunluk olmasın dedi.olayı şimdi anladım bence aynı şarkıyı aynı kategoride seçmeyelim mesala rock bir daha yapılırsa burda seçtiklerimiz seçilmez yada popta ama farklı kategorilerde önceden seçilmişler uyuyorsa seçilir @Bully a katılıyorum bence aynı seçimi aynı kategoride kabul etmemek lazım düet ayrı yer rock ayrı yer ayoll
@Bully @batuhankaralar
@MayısKralı dısında sorun çıkaran kismeyi göremedim vlla ben cnm çok göze batıyor bu günlerde senden güzel bir dayak yiyecekÇoğunluk olmasın dedi.
Batuhan daha önce kullanılan bir şarkıyı kullanmış şimdi kullanılsın mı kullanılmasın mı onu tartıştık.Ablam sana zahmet olmazsa bana bir özet geçsene ne oldu ne kuralından bahsediyosunuz😳
@sokak sanati ile @FaJi de olmasın dedi.@MayısKralı dısında sorun çıkaran kismeyi göremedim vlla ben cnm çok göze batıyor bu günlerde senden güzel bir dayak yiyecek
@MayısKralı dısında sorun çıkaran kismeyi göremedim vlla ben cnm çok göze batıyor bu günlerde senden güzel bir dayak yiyecek
CENGO böyle karışık durumlarda anket açıyordu sonuclar konusunda anket aç cnm orada sonuc ne çıkarsa herkes kabul eder oy veren herkes katılsın anketeBatuhan daha önce kullanılan bir şarkıyı kullanmış şimdi kullanılsın mı kullanılmasın mı onu tartıştık.
@sokak sanati ile @FaJi de olmasın dedi.
Çoğu konuda yanındayım. Dün de haklıydın
Batuhan daha önce kullanılan bir şarkıyı kullanmış şimdi kullanılsın mı kullanılmasın mı onu tartıştık.
@sokak sanati ile @FaJi de olmasın dedi.
Çoğu konuda yanındayım. Dün de haklıydın
Hee tmm anladım şimdi ben yanlış anlamazsanız şöyle diycem şimdi o yarışma başka bir formatla olan bir yarışma idi bu başka bir format bence tekrar kullanılmasında bir sakınca yok kullanabilir😉
@mrt-06 sana çözüm buldum.
İsimli konseptlerde bu kural uygulanmasın ama tür, yıl konseptlerinde uygulansın.
Aslında isim konseptlerinde de uygulanabilir neticede 3-5 şarkısı 1. Olmuş isimler değil bu isimler.
Abla başka bir yarışmada değil bu yarışmanın 2.haftasında kullanıldısen iyice gittin
Zaten az kişi kaldık
Abla başka bir yarışmada değil bu yarışmanın 2.haftasında kullanıldısen iyice gittin
Zaten az kişi kaldık
Aynen 10 tane iyi şarkısı yoksa nasıl 1. Oldu bu adam yada kadın.bence orada dahi uygulanabilir.
bu gerginlik senide yıprattı cnm sen git bir çikolata ye gel keyfin yerine gelsinSon kez etiket yapıyorum bu gece 24.00'a kadar özelden recap ve şarkılarınızı gönderiniz;@sokak sanati @Bully @denizz19 @Çiğdem- @Harunnn60 @FaJi @xemrexxx
Gönderenler; MayısKralı, Ahmad, batuhankaralar
@denizz19 bu da seni alakadar etmiyor dimiSon kez etiket yapıyorum bu gece 24.00'a kadar özelden recap ve şarkılarınızı gönderiniz;@sokak sanati @Bully @denizz19 @Çiğdem- @Harunnn60 @FaJi @xemrexxx
Gönderenler; MayısKralı, Ahmad, batuhankaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?