TVen Bu Şarkı Benim 4. Hafta

4. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Demet Akalın vs Hande Yener

Oy: 0 0.0%
  • Sezen Aksu Şarkıları

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

ben gönderdim oylarımı canım😉

Keşke ismimi vermeseydin yapılan iyilikler gizli kalmalı
Mütevaziliğime gölge düşmesin

Hemen yolluyorum oyumu

Keşke ismimi vermeseydin yapılan iyilikler gizli kalmalı
Mütevaziliğime gölge düşmesin

Hemen yolluyorum oyumu
hahah
olsun diyen benim ozaman gölge düşmüyor

okadar söylendin oy yollamamışmıydın ?
dinlerken dikat ette modun düşmesin

düşerse söyle toparlamaya gelirim

@mrt-06 kusura bakma bugün evden çıkmadığım icin 150 küsür yorum yazdım
tutamadım çenemi , haftayı 1000 mesajla bitirsem şaşırmayacağım

Oy kullanmayacağım. Yarışmadan da çekiliyorum. Son yaşadığım hüsrandan sonra bir süre yarışmak istemiyorum.

ben sana destek oldum ayoll

hem bu yarışmayı bırakma sana telefonun basında bekliyorum gibi güzel bir eser seçtik @mrt-06 ile birlikte

Umurumda değil. Neslihan'a yönetici ve jüriler tarafından haksızlık yapıldı. Bu yüzden Kara Sevda'yi bıraktım. O kadar ciddiye aldım. Neyse sağlık olsun biraz kendimi toparlayayım.

Hak veriyorum sana yarışmadan soğuyor insan

Ben haksızlık yapıldığını çok net görüyorum. Diziyi bile bırakma kararı aldım o kadar ciddiye almıştım. Utandım nasıl böyle bir sonuç olur diye utanıp diziyi bıraktım..

benim görüşümü biliyorsun cnm sahneyi tam anlamıyla beğenmiştim önceki sahnelerindende daha iyiydi bence ama kafanı toparla evet biz moralini düzeltiriz senin

Yarışmada ben elenseydim bu kadar üzülmezdim çünkü Neslihan elenmeyi hak etmedi,finalde olmalıydın bence ama olmadı,diziyi bırakma bence bu şekilde oldu diye bu arada dizi oldukça iyidi son bölümü bence izle diziyi

benim görüşümü biliyorsun cnm sahneyi tam anlamıyla beğenmiştim önceki sahnelerindende daha iyiydi bence ama kafanı toparla evet biz moralini düzeltiriz senin

Sağol eledin beğenip

Yok bıraktım. Bir çok alanda etkiledi beni bu sonuç.